Χωρίς την Μέγκαν ο πρίγκιπας Χάρι στους Αβορίγινες

Χωρίς την Μέγκαν ο πρίγκιπας Χάρι στους Αβορίγινες

Λόγω εγκυμοσύνης η αμερικανίδα ηθοποιός προτίμησε να ξεκουραστεί

Ο πρίγκιπας Χάρι επισκέφθηκε σήμερα μια κοινότητα Αβοριγίνων στο νησί Φρέιζερ στην ανατολική Αυστραλία, χωρίς να συνοδεύεται από τη σύζυγό του Μέγκαν, η οποία λόγω εγκυμοσύνης κάνει ένα μικρό διάλειμμα σε αυτή τη μεγάλη περιοδεία στον Ειρηνικό.

Από την περασμένη Δευτέρα που το πριγκιπικό ζεύγος έφθασε στην Αυστραλία, ακολουθεί ένα πολύ πυκνό πρόγραμμα, ανάμεσα σε επισκέψεις στο Σίδνεϊ, στη Μελβούρνη και στο Ντάμπο στην ενδοχώρα και στα εγκαίνια των Invictus Games, των αγώνων των αήττητων, για τους ανάπηρους και τραυματίες πολέμου.

Λίγο μετά την άφιξή τους στη νησιωτική ήπειρο, τα Ανάκτορα ανακοίνωσαν, ότι ο 34χρονος εγγονός της βασίλισσας Ελισάβετ Β' και η 37χρονη Μέγκαν περιμένουν μωρό την άνοιξη του 2019. Κατά συνέπεια, το ζευγάρι αποφάσισε να ελαφρύνει κάπως το πρόγραμμα της πρώην πρωταγωνίστριας της αμερικανικής σειράς "Suits".

Ο δούκας του Σάσεξ έγινε δεκτός σήμερα στο νησί, που βρίσκεται στ' ανοικτά της ανατολικής πολιτείας Κουίνσλαντ, με παραδοσιακή τελετή από τους αβορίγινες Μπαντζάλα στις όχθες της Λίμνης Μακ Κένζι. Ο πρίγκιπας περπάτησε με γυμνά πόδια στη λευκή άμμο στις όχθες της λίμνης, που αποτελεί πηγή πόσιμου νερού για τους αβορίγινες Μπαντζάλα, πριν ρίξει νερό στο πρόσωπό του.

Παρακαλούμε περιμένετε ...