Ο Μπράιαν Άνταμς στον… παράδεισο; Όχι, είναι ατμοσφαιρική ρύπανση!

Ο Μπράιαν Άνταμς στον… παράδεισο; Όχι, είναι ατμοσφαιρική ρύπανση!

Δραματική πραγματικότητα μετά μουσικής

Συναυλία σε υπαίθριο χώρο στο Νέο Δελχί της Ινδίας έδωσε την περασμένη Κυριακή ο Μπράιαν Άνταμς, αλλά μια ανάρτηση στο Instagram του Καναδού ρόκερ δείχνει ότι το κοινό του σόου ίσως δεν κατάφερε να τον δει στη σκηνή λόγω της πυκνής, τοξικής ομίχλης που είχε σκεπάσει την πρωτεύουσα της Ινδίας.

Στην πραγματικότητα, μια φωτογραφία που ο Άνταμς δημοσίευσε στο Instagram παρουσιάζει τη μορφή του μέσα σε ένα παχύ νέφος στον συναυλιακό χώρο, στο Leisure Valley Park στη Γκουργκάον, κοντά στο Δελχί.

«Σε αυτή τη φωτογραφία, αν κοιτάξετε προσεκτικά, μπορείτε να δείτε τη σκιά της μορφής μου μέσα σε σκόνη και νέφος που αιωρείται πάνω από το κοινό» έγραψε ο Άνταμς στη λεζάντα. «Ποτέ δεν έχω ξαναδεί κάτι τέτοιο».

Σύμφωνα με την Ινδική ιστοσελίδα ειδήσεων NDTV, η ατμοσφαιρική ρύπανση σε ολόκληρη την περιοχή του Νέου Δελχί έχει φτάσει σε ανησυχητικά επίπεδα, έξι φορές πάνω από το επίπεδο που θεωρείται ασφαλές.

Οι αρμόδιες αρχές ανακοίνωσαν ότι έθεσαν σε ισχύ σχέδιο δράσης έκτακτης ανάγκης για την καταπολέμηση της ατμοσφαιρικής ρύπανσης.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

New Delhi, India 🇮🇳 you we’re incredible tonight. In this photo, if you look carefully you can see my shadow silhouetted in the dust and smoke of the venue over the audience. I’ve never seen that before. Magical India. Namaste 🙏🏻 #bryanadamsultimate

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Bryan Adams (@bryanadams) στις

Παρακαλούμε περιμένετε ...