Ποιοι θα υποδυθούν τη Χίλαρι και τον Μπιλ Κλίντον στο Μπρόντγουεϊ

Ποιοι θα υποδυθούν τη Χίλαρι και τον Μπιλ Κλίντον στο Μπρόντγουεϊ

Το έργο αναφέρεται στην προσπάθεια της πρώην Πρώτης Κυρίας το 2008 να σώσει την προεκλογική της εκστρατεία

Η Λόρι Μέτκαλφ και ο Τζον Λίθγκοου είναι έτοιμοι να πρωταγωνιστήσουν ως Χίλαρι και Μπιλ Κλίντον σε μία νέα θεατρική παράσταση στο Μπρόντγουεϊ.

Το θεατρικό έργο «Hillary and Clinton» του Λούκας Ναθ, συγγραφέα του «A Doll's House, Part 2» αναμένεται να ανέβει στο Μπρόντγουεϊ την άνοιξη του 2019. Το έργο διαδραματίζεται στο Νιου Χάμσαϊρ στις αρχές του 2008, καθώς η Χίλαρι Κλίντον προσπαθεί να σώσει την προβληματική προεκλογική εκστρατεία της για την προεδρία των ΗΠΑ.

Η δύο φορές βραβευμένη με ΤΟΝΥ, Λόρι Μέτκαλφ, υποδύθηκε μία ψηφοφόρο της Χίλαρι Κλίντον στην τηλεοπτική σειρά «Roseanne» νωρίτερα φέτος και συνεχίζει να εμφανίζεται ως Τζάκι στο spinoff της «The Conners». Ο δύο φορές βραβευμένος Τόνι Λιθγκοου εμφανίστηκε στο «Dexter» και στο «3rd Rock From the Sun».

Στο θεατρικό «Hillary and Clinton» για τον πρώην Πρόεδρο των ΗΠΑ και τη σύζυγό του, πρώην υπουργό Εξωτερικών και υποψήφια για την προεδρία, ο Λούκας Ναθ εξετάζει μία αμερικανική δυναστεία σε κρίση, την πολιτική του γάμου και τους ρόλους των φύλων, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση. Την παράσταση θα σκηνοθετήσει ο ηθοποιός και σκηνοθέτης Τζο Μαντέλο.

Παρακαλούμε περιμένετε ...