Αυτοδημιούργητος εκατομμυριούχος μιλάει για τα 3 χαρακτηριστικά που σε σώζουν από την αφραγκιά

Αυτοδημιούργητος εκατομμυριούχος μιλάει για τα 3 χαρακτηριστικά που σε σώζουν από την αφραγκιά

Αν τα διαθέτεις, «δεν θα έχεις ποτέ πρόβλημα με τα λεφτά»

Αν τα διαθέτεις, «δεν θα έχεις ποτέ πρόβλημα με τα λεφτά», λέει χαρακτηριστικά ο Grant Cardone, ο οποίος πριν βγάλει το πρώτο του εκατομμύριο είχε κολλήσει σε μια θεσούλα που σιχαινόταν και πάλευε να βγάλει τον μήνα.

Σήμερα ο ασίγαστος επιχειρηματίας κατέχει και τρέχει καθημερινά τέσσερις εταιρίες και ο όμιλος των πολλών εκατομμυρίων σκαρφαλώνει ολοένα και ψηλότερα. Δεν θα αργήσει πολύ να γίνει δισεκατομμυριούχος.

Ο ίδιος αποδίδει την επιτυχία του σε τρία συγκεκριμένα χαρακτηριστικά της προσωπικότητάς του: «Είμαι πλούσιος επειδή έχω κότσια, δημιουργικότητα και προσήλωση», είχε δηλώσει στο δίκτυο CNBC, «αν κάποιος διαθέτει αυτά τα χαρακτηριστικά, τότε δεν υπάρχει περίπτωση να πτωχεύσει ποτέ. Δεν θα έχει ποτέ πρόβλημα με τα λεφτά».

Κάποτε, στα 25 του, ήταν όντως αδέκαρος και εργαζόταν σε μια αντιπροσωπεία αυτοκινήτων, «ακόμα κι έτσι όμως, παρά το γεγονός ότι μισούσα τη δουλειά μου, αποφάσισα να προσηλωθώ στη θέση μου στις πωλήσεις 100%». Αποφάσισε να μάθει τα πάντα για τις πωλήσεις και τον κλάδο και έγινε ο πρώτος υπάλληλος που ερχόταν το πρωί και ο τελευταίος που έφευγε το βράδυ.

Και η σκληρή δουλειά του απέδωσε, όπως λέει, βγάζοντας από 3.000 δολάρια τον μήνα κάπου 20.000 δολάρια σε λιγότερο από μια δεκαετία. Σήμερα, παρά την τεράστια επιτυχία του, συνεχίζει να δουλεύει 95 ώρες τη βδομάδα, αν και το τελευταίο πράγμα που φοβάται είναι η αποτυχία και μήπως χάσει τον πλούτο του:

«Μπορείς να μου πάρεις τα πάντα, πάρε μου όλα τα ακίνητα, πάρε μου το όνομα, πάρε μου τα λεφτά, όσο είμαι ελεύθερος να οργώνω τον πλανήτη και έχω κότσια, έχω δημιουργικότητα και είμαι προσηλωμένος, οι άνθρωποι θα συνεχίσουν να με πληρώνουν γι’ αυτό. Απλά θα το κάνω γρηγορότερα την επόμενη φορά»…

Παρακαλούμε περιμένετε ...