Χαμένο βαν των Aerosmith από το ’70 βρέθηκε τυχαία σε δάσος

Χαμένο βαν των Aerosmith από το ’70 βρέθηκε τυχαία σε δάσος

Το σκουριασμένο βανάκι ήταν το «κινούμενο ξενοδοχείο» της μπάντας στις περιοδείες τους

Ένα εγκαταλελειμμένο βαν που χρησιμοποιούσαν οι θρύλοι της ροκ Aerosmith για τις περιοδείες τους τη δεκαετία του '70, βρέθηκε τυχαία σε δάσος στη Μασαχουσέτη, κατά τη διάρκεια γυρισμάτων του αμερικανικού τηλεοπτικού προγράμματος για αντίκες, «American Pickers».

Οι παρουσιαστές και συλλέκτες Φρανκ Φριτζ και Μάικ Γουλφ σκόνταψαν στο American Harvester Metro βαν του 1964 στο πρόσφατο επεισόδιο του τηλεοπτικού reality, στο History Channel.

Το σκουριασμένο όχημα βρέθηκε πίσω από ένα αγρόκτημα στο Τσέστερφιλντ, μία πόλη που απέχει περίπου 160 χιλιόμετρα από την έδρα των Aerosmith, τη Βοστόνη.

Σύμφωνα με δημοσίευμα στο Boston.com, το πρώην μέλος των Aerosmith, Ρέι Ταμπάνο επιβεβαίωσε ότι το βαν ήταν του συγκροτήματος. Ο Ταμπάνο, ο οποίος ήταν μέλος της μπάντας από το 1970 έως το 1972 και συνεργάστηκε με το γκρουπ τα τελευταία χρόνια, είπε ότι το βαν ήταν το «κινούμενο ξενοδοχείο» τους.

Άγνωστο παραμένει πως το βαν κατέληξε εγκαταλελειμμένο στο δάσος, αλλά ο ιδιοκτήτης της έκτασης, στην οποία βρέθηκε το όχημα, είπε ότι την αγόρασε από κάποιον, που υποτίθεται ότι είχε σχέση με τους Aerosmith.

Οι «American Pickers» έδωσαν στον Φιλ, τον ιδιοκτήτη της έκτασης, 25.000 δολ για το βαν και  ο Μάικ Γουλφ το χαρακτήρισε «ένα από τα σημαντικότερα και πιο εικονικά κομμάτια της ιστορίας του rock and roll».

 

Παρακαλούμε περιμένετε ...