Τουρίστας έκλεψε στην Καλαμάτα την πρώτη φανέλα Γιούβε του Ρονάλντο

Τουρίστας έκλεψε στην Καλαμάτα την πρώτη φανέλα Γιούβε του Ρονάλντο

Ήδη την έβγαλε στο Ebay, με πρώτη προσφορά 13.000 ευρώ!

Το φυσάει και δεν κρυώνει ένας Ιταλός δημοσιογράφος που ήρθε στην Ελλάδα κρατώντας μία φανέλα της Γιουβέντους, με σκοπό να την υπογράψει ο σταρ του ποδοσφαίρου.

Ο Καρμίνε Ρόσι της ιταλικής τηλεόρασης SportItalia, αφού αγόρασε τη φανέλα, ταξίδεψε και βρέθηκε την Δευτέρα στο πολυτελές θέρετρο της Καλαμάτας όπου κάνει οικογενειακές διακοπές ο Πορτογάλος άσος.

Ωστόσο, δεν μπορούσε να μπει στο συγκρότημα γιατί την Τρίτη τράβηξε μία φωτογραφία από την άφιξη του Ανδρέα Ανιέλι και η διεύθυνση του ξενοδοχείου τον απομάκρυνε.

Πριν φύγει εκείνος, συνάντησε έναν Ιταλό τουρίστα και του έδωσε την φανέλα, ζητώντας του φροντίσει να του την υπογράψει ο διάσημος Πορτογάλος: «Σε παρακαλώ, δεν μπορώ να φύγω χωρίς το αυτόγραφο», είπε. «Μην στεναχωριέσαι», του απάντησε. Ήταν όμως η τελευταία φορά που τον είδε. Ο Ιταλός τουρίστας, «χρησιμοποιώντας» την κόρη του, τα κατάφερε.

Όπως αναφέρει η ιταλική εφημερίδα Gazzeta dello Sport, την ώρα της πρώτης φωτογραφίας του προέδρου της Γιουβέντους Ανδρέα Ανιέλι, του Κριστιάνο Ρονάλντο, του μάνατζέρ του Ζόρζε Μέντες, ανθρώπων του Πορτογάλου και της Γιουβέντους, όλοι τους με ένα ποτήρι σαμπάνιας στο χέρι, το κοριτσάκι - κρατώντας στα χέρια της την φανέλα της Γιουβέντους - πλησιάζει διστακτικά τον Ρονάλντο.  Εκείνος ευγενικός, δίνει το πρώτο αυτόγραφο ως παίκτης της Γιουβέντους, υπογράφοντας πάνω στην φανέλα. Μία φανέλα κειμήλιο για συλλέκτες, που σε τριάντα χρόνια θα μπορούσε να αξίζει πολλές χιλιάδες ευρώ...

Μετά από πολλές ώρες και αφού ο τουρίστας είχε ανεβάσει την σχετική φωτογραφία στο Instagram, απάντησε στο τηλέφωνο του δημοσιογράφου. «Η φανέλα είναι τώρα δικιά μου, λυπάμαι» του είπε και έκλεισε το τηλέφωνο. Ήδη είχε δώσει στο Ebay την φανέλα, λαμβάνοντας την πρώτη προσφορά αντί 13.000 ευρώ!.

«Θα τον μηνύσουμε και μόλις πάρουμε την φανέλα, θα διαθέσουμε τα χρήματα για φιλανθρωπικό σκοπό», είπε ο Ιταλός δημοσιογράφος Καρμίνε Ρόσι. Ίσως αυτό θα ήταν το πιο ευτυχές τέλος μίας  τρελής ιστορίας. Έτσι κι αλλιώς αυτή η φανέλα είναι πλέον η πιο περιζήτητη στον κόσμο...

Παρακαλούμε περιμένετε ...