Ένας στεριανός Λούτσος στην κεντρική πλατεία της Βούλας

Ένας στεριανός Λούτσος στην κεντρική πλατεία της Βούλας

Νέο ψαροφαγείο με γευστικές προτάσεις του σεφ Βασίλη Τσατσάκη

Αν κάτι έλειπε από την κεντρική πλατεία της Βούλας, και από ολόκληρη την περιοχή γενικότερα, αυτό ήταν σίγουρα ένα εστιατόριο που τιμά το φρέσκο ψάρι και τα θαλασσινά. Κάτι που δεν ισχύει εδώ και λίγους μήνες, μετά την άφιξη του εστιατορίου Λούτσος επί της κεντρικής Βασιλέως Παύλου.

Με το θαλασσινό όνομα «Λούτσος» μας συστήνεται, λοιπόν, το νέο ψαροφαγείο στην κεντρική Πλατεία της Βούλας, που μετρά μια πορεία λίγων μηνών στην περιοχή και έχει καταφέρει να αποσπάσει τις καλύτερες εντυπώσεις.

Το νέο εγχείρημα της ομάδας του Family (επίσης από τη Βούλα) και του σεφ Βασίλη Τσατσάκη, από τους Ψαράδες στο Παλαιό Φάληρο, υπόσχεται να σας μυήσει σε απίστευτα θαλασσινά γευστικά μονοπάτια.

Η υποδοχή είναι εγκάρδια και ο επαγγελματισμός εμφανής από την πρώτη στιγμή που θα διαβείτε το κατώφλι του. Ο χώρος του ευχάριστος και φωτεινός, με ανοιχτόχρωμες επιλογές της χρωματικής παλέτας που θα σας ταξιδέψουν νοερά σε αντίστοιχα νησιωτικά ψαροφαγεία.

Παράλληλα, το μενού σας συστήνει στις νοστιμιές του βυθού με μια μεγάλη ποικιλία κρύων και ζεστών ορεκτικών πιάτων, που συνδυάζουν ζυμαρικά και ρύζι με ψάρια και θαλασσινά και, φυσικά, με φρέσκο ψάρι, ανάλογα με την εποχή.

Ο σεφ Βασίλης Τσατσάκης υπογράφει το άκρως ενδιαφέρον μενού, από το οποίο δεν θα ξέρετε τι να πρωτοεπιλέξετε. Για να σας διευκολύνουμε, προτείνουμε σουπιά κρασάτη με χειροποίητα σκιουφιχτά, ντοματίνια, σπανάκι και λάδι τρούφας, σουβλάκι ξιφία με ντοματίνια κονκασέ, πουρέ σελινόριζας και πατάτες τηγανητές, κριθαρώτο γαρίδας μαγειρεμένο στο ζωμό τους με κρέμα ελληνικών τυριών, ντοματίνια και φρέσκα μυρωδικά, καθώς και κροκέτες μπακαλιάρου με σάλτσα από πιπεριά Φλωρίνης.

Tip: Διαθέτει υπηρεσία delivery καθημερινά 13.00-01.00.

Πληροφορίες

Βασιλέως Παύλου 78, Βούλα

Τηλ. 212 1043411

Fb page: Λούτσος

 

Παρακαλούμε περιμένετε ...