Ο πεθερός Κάρολος θα παραδώσει τη Μέγκαν στον Χάρι

Ο πεθερός Κάρολος θα παραδώσει τη Μέγκαν στον Χάρι

Τελικά, μετά από διάφορα σκάνδαλα, ο πατέρας της νύφης δεν θα παραστεί στο γάμο

Ο πρίγκιπας διάδοχος του βρετανικού θρόνου Κάρολος, ο πατέρας του γαμπρού, θα συνοδεύσει τελικά τη νύφη στα σκαλιά της εκκλησίας, ικανοποιώντας έτσι την επιθυμία της Μέγκαν Μαρκλ που του το ζήτησε, μετά από μία σειρά σκανδάλων που δημιούργησε ο πατέρας της, ο οποίος τελικά δεν θα παρερευθεί στον γάμο της κόρης του.

«O πρίγκιπας της Ουαλίας χαίρεται που υποδέχεται την κυρία Μαρκλ στη βασιλική οικογένεια με τον τρόπο αυτό», ανακοίνωσαν σήμερα τα Ανάκτορα του Κένσινγκτον.

Ο πατέρας της 36χρονης Μέγκαν δεν θα παραστεί στο γάμο αλλά η Αφροαμερικανίδα μητέρα της, Ντάρια Ράνγκλαντ, αναμένεται να πάρει τσάι σήμερα με τη βασίλισσα Ελισάβετ Β', την 92χρονη γιαγιά του πρίγκιπα Χάρι, παραμονή του μεγαλοπρεπούς γάμου.

Τα του γάμου

Ο Χάρι, ο μικρότερος γιος της αείμνηστης πριγκίπισσας Νταϊάνας, θα παντρευτεί την εκλεκτή της καρδιάς του στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου, ένα ναό του 15ου αιώνα. Η τελετή θα αρχίσει περίπου στις 13.00 ώρα Ελλάδας αύριο, Σάββατο. Στη συνέχεια οι νιόπαντροι θα διασχίζουν την πόλη του Ουίνδσορ με ανοικτή άμαξα Ascot Landau του 19ου αιώνα, όπως ονομάζονται αυτές των Ανακτόρων.

Έξω από τα παμπάλαια πέτρινα τείχη του πύργου του Ουίνδσορ, που είναι κατοικία της βρετανικής βασιλικής οικογένειας επί 1.000 χρόνια, έχουν συρρεύσει θιασώτες της μοναρχίας μαζί με τουρίστες και πλήθος τηλεοπτικών συνεργείων, ενώ η περιοχή περιμετρικά του πύργου έχει γεμίσει από βρετανικές και αμερικανικές σημαίες.

Μετά την ωριαία τελετή, το ζευγάρι θα διασχίσει τους παλιούς δρόμους της πόλης με άμαξα που θα σέρνουν τέσσερα άλογα Windsor Grey, όπως ονομάζονται αυτά που σταβλίζονται στο ιπποστάσιο των Ανακτόρων του Μπάκιγχαμ.

Η αστυνομία έχει λάβει αυστηρά μέτρα ασφαλείας, καθώς αναμένει ο κόσμος να ξεπεράσει τις 100.000 στους δρόμους γύρω από τον πύργο, μία από τις επίσημες κατοικίες της βασίλισσας δυτικά του Λονδίνου και ο παλαιότερος και ο μεγαλύτερος κατοικημένος πύργος στον κόσμο.

Ο αυθάδης μικρός που έβγαζε τη γλώσσα μόλις έβλεπε τους φωτογράφους και στα 12 του θλιμμένος ακολουθούσε την πομπή για την ταφή της μητέρας του, κάτι που ο ίδιος δεν ξεπέρασε, στα 33 του είναι ένας δημοφιλής Ουίνδσορ.

 

ΑΓ

Παρακαλούμε περιμένετε ...