Μεζέωνας, για νόστιμους μεζέδες και τσίπουρα στη Νέα Μαρίνα της Ρόδου

Μεζέωνας, για νόστιμους μεζέδες και τσίπουρα στη Νέα Μαρίνα της Ρόδου

Το νέο μεζεδοπωλείο που έχει γίνει στέκι

Στη Νέα Μαρίνα της Ρόδου έκανε την εμφάνισή τον Νοέμβριο του 2017 ένα μεζεδοπωλείο-τσιπουράδικο με ωραία ατμόσφαιρα και ποιοτικό φαγητό. Ένα μαγαζί που έλειπε από την πόλη της Ρόδου. Ο Μεζέωνας ξεχώρισε από την πρώτη στιγμή, κερδίζοντας τους ντόπιους –κι όχι μόνο– με τις νοστιμιές που βγαίνουν από την κουζίνα του, το φιλικό περιβάλλον και τις προσιτές τιμές του.

Πρόκειται για μια καθαρά οικογενειακή επιχείρηση, ένα μαγαζί που έγινε με πολλή αγάπη και θετική ενέργεια.

Στο φρέσκο, μοντέρνο και όμορφα διακοσμημένο με προσοχή στη λεπτομέρεια χώρο του θα σας υποδεχτούν άνθρωποι γεμάτοι χαμόγελα.

Το μενού, που έχει επιμεληθεί ο σεφ Γρηγόρης Χέλμης, είναι χωρισμένο σε κατηγορίες, όπως «παστά-καπνιστά», «για βούτες», «του τηγανιού» και «εξτραβαγκάντζες», ενώ περιλαμβάνει γνώριμες, αλλά και πιο ιδιαίτερες γευστικές προτάσεις. Θα ενθουσιαστείτε με το κοκορέτσι θράψαλο, το γύρο μπακαλιάρο, τη μανέστρα θαλασσινών και την τηγανιά τόνου.

Από το τραπέζι σας δεν πρέπει να λείπουν οι υπέροχες χειροποίητες αλοιφές και τα καλοτηγανισμένα κολοκυθάκια. Αξίζει να σημειωθεί ότι τα πάντα είναι φρέσκα και χειροποίητα, φτιαγμένα με μεράκι και αγνές πρώτες ύλες.

Φυσικά, ο καλός μεζές επιβάλλεται να έχει την κατάλληλη συνοδεία. Γι' αυτό ο Μεζέωνας διαθέτει μεγάλη ποικιλία σε τσίπουρα και ούζα που θα ικανοποιήσουν και τους πιο απαιτητικούς, ενώ δεν λείπουν και οι επιλογές σε ελληνικά κρασιά.

Θα τα απολαύσετε όλα είτε στον καλαίσθητο εσωτερικό χώρο, με τις χαριτωμένες ρετρό πινελιές, είτε στα τραπεζάκια έξω που έχουν θέα τη Νέα Μαρίνα της Ρόδου.

Εάν λοιπόν βρεθείτε στο νησί και ψάχνετε ένα μαγαζί με μεράκι για μεζεδοκατάσταση με την παρέα σας, τότε ο Μεζέωνας είναι το ιδανικό μέρος για εσάς.

Πληροφορίες
Αυστραλίας 88-92, Νέα Μαρίνα, Ρόδος
Τηλ. 22410 74069
Fb page: ΜΕΖΕΩΝΑΣ

Παρακαλούμε περιμένετε ...