Χάρι και Μάρκλ θα πληρώσουν φόρους στις ΗΠΑ μετά το γάμο τους

Χάρι και Μάρκλ θα πληρώσουν φόρους στις ΗΠΑ μετά το γάμο τους

Αυτό θα μπορούσε να προκαλέσει πρόβλημα για τη βασιλική οικογένεια

Η Μέγκαν Μαρκλ σύντομα θα γίνει το νεώτερο μέλος της βρετανικής βασιλικής οικογένειας, η οποία έχει περιουσία άνω των 500 εκατομμυρίων δολαρίων.

Η Μάρκλ και ο Πρίγκιπας Χάρι θα παντρευτούν στις 19 Μαΐου στο Παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου στο Windsor. Παρόλο που η πρώην ηθοποιός θα αποκτήσει τον τίτλο της Δούκισσας, δεν θα γίνει αμέσως πολίτης του Ηνωμένου Βασιλείου, αλλά θα περάσουν αρκετά χρόνια μέχρι να λάβει την υπηκοότητα.

Όπως ανάφερε η Washington Post τον Νοέμβριο, η Μαρκλ θα μπορούσε να «προκαλέσει φορολογικούς πονοκεφάλους» για τη βασιλική οικογένεια.

Η πρώην πρωταγωνίστρια του Suits θα πρέπει να δηλώσει στην οικονομική αστυνομία των ΗΠΑ ως κάτοικος της Βρετανίας με σύζυγο που δεν είναι υπήκοος των ΗΠΑ, σύμφωνα με την Walls Street Journal, τα παρακάτω:

- Οποιαδήποτε τιάρα ή διαμαντένιο βραχιόλι της δώσει η βασίλισσα Ελίζαμπεθ ή απλά της το δανείσει.

- Την αξία του δικούς της μισού από το δωρεάν ενοίκιο του σπιτιού που μένει με τον πρίγκιπα Χάρι στο παλάτι του Κένσινγκτον.

- Κάθε χρεωστική ή πιστωτική κάρτα που συνδέεται με τον τραπεζικό λογαριασμό του πρίγκιπα Χάρι με περισσότερα από 10.000 δολάρια.

- Τις διακοπές σε οποιοδήποτε από τα κάστρα της βασίλισσας.

Κι ενώ δεν θα πρέπει κατ’ ανάγκη να καταβάλει περισσότερους φόρους εξαιτίας όλων αυτών των πραγμάτων, αν δεν τα δηλώσει, οι κυρώσεις θα μπορούσαν να είναι σοβαρές. Κι επειδή το μεγαλύτερο μέρος των περιουσιακών στοιχείων της βασιλικής οικογένειας είναι σε καταπίστευμα, η Μέγκαν Μαρκλ μπορεί να χρειαστεί να πληρώσει φόρο και για την αξία των παροχών που λαμβάνει από αυτά μέχρι ποσοστού 37%.

Παρακαλούμε περιμένετε ...