Αυστραλία: Ελληνοαυστραλή μοντέλο συνελήφθη να έχει κρύψει κοκαΐνη στα γεννητικά της όργανα

Αυστραλία: Ελληνοαυστραλή μοντέλο συνελήφθη να έχει κρύψει κοκαΐνη στα γεννητικά της όργανα

Είχε 5,6 γραμμάρια της ναρκωτικής ουσίας σε προφυλακτικό μέσα στον κόλπο της

Η ελληνικής καταγωγής από την Αυστραλία μοντέλο και influencer, Γκρέις Αθανάτος, ευχαρίστησε τη νομική ομάδα της, αφού απέφυγε την καταδίκη για κακούργημα, σε μια υπόθεση που απασχόλησε πολύ τη χώρα.

Η 24χρονη καλλονή συνελήφθη τον περασμένο Μάιο σε συναυλία στο Σίδνεϊ να έχει κρύψει στον κόλπο της 5,6 γραμμάρια κοκαΐνης μέσα σε δεμένο προφυλακτικό. Η Γκρέις που δηλώνει φοιτήτρια, influencer και παράγει υλικό και για τη σελίδα της στην πλατφόρμα Only Fans, πιάστηκε λίγο πριν μπει στον χώρο που θα γινόταν η συναυλία, ενός διάσημου dj στο Σίδνεϊ.

Μιλώντας στη βρετανική εφημερίδα «Daily Mail», η ελληνοαυστραλή που ζει στη Μελβούρνη της Αυστραλίας, δήλωσε πως είναι «καλό κορίτσι» και ότι «ποτέ δεν είχε την πρόθεση να πουλήσει» το ναρκωτικό. «Το μόνο που με ενδιαφέρει είναι να πάρω το πτυχίο μου», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Υποστήριξε, επίσης, πως η πρόθεσή της ήταν να μοιραστεί την ουσία με τις φίλες της και προηγουμένως είχε δοκιμάσει μονάχα μια φορά στη ζωή της. «Φυσικά νόμιζα πως έτσι θα περνούσα καλά. Πήρα μια μικρή ποσότητα και ναι προσπάθησα να την κρύψω, αλλά με έπιασαν», ανέφερε η ίδια.

Παρακαλούμε περιμένετε ...