Κόσμος

Σκότωσε την αδερφή του επειδή τον μπλοκαρε στο Facebook

Έβγαλε ένα όπλο και την πυροβόλησε στο κεφάλι

Ένας άνδρας από την Αλάσκα δολοφόνησε την αδερφή του την ημέρα των Ευχαριστιών, καθώς αποφάσισε να τον σβήσει από φίλο στο Facebook και να τον μπλοκάρει.

Η αστυνομία του Άνκορατζ συνέλαβε τον Moses Tony Crowe, την προηγούμενη εβδομάδα μετά τις μοιραίες διακοπές με την αδερφή του Amanda Rose Owen.

Όπως αναφέρει ανακοίνωση της αστυνομίας, ο 27χρονος πυροβόλησε την 23χρονη γύρω στις 3 το μεσημέρι την περασμένη Πέμπτη. Όταν οι αρχές έφτασαν στο σπίτι την βρήκαν γυναίκα με μια σφαίρα στο πάνω μέρος του σώματος της.

Η άτυχη 23χρονη μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου υπέκυψε στα τραύματα της. Η αστυνομία δέχθηκε δυο κλήσεις εκείνη την ημέρα. Μία από τον θείο τους και την δεύτερη από την γιαγιά τους.

Ο θείος αναφέρει πως «άκουσε έναν ήχο ενώ μαγείρευε το γεύμα και αργότερα είδε την 23χρονη πυροβολημένη να είναι αναίσθητη αλλά να αναπνέει».

Η γιαγιά τους ανέφερε πως ήταν μάρτυρας στο περιστατικό και πως ο Crowe είναι ένοχος. Η γιαγιά αναφέρει πως ήταν ξαπλωμένη και μίλαγε με την εγγονή της που κάθοταν σε μια καρέκλα αγκαλιά με τον γιο της. Τότε ο δράστης μπήκε φανερά αναστατωμένος γιατί τον μπλόκαρε στο Facebook.

Η γιαγιά ισχυρίζεται πως τότε εκείνος έβγαλε ένα όπλο από την τσέπη του. Μάλιστα πρόσθεσε πως ο δράστης το προηγούμενο βράδυ έμεινε ξύπνιος όλη νύχτα και έπινε.

Μετά την τραγωδία ο Crowe είπε στην γιαγιά του «θα πάω στην φυλακή για το υπόλοιπο της ζωής μου και την παρακάλεσε να μην καλέσει την αστυνομία».

Τελικά συνελήφθη και τώρα κατηγορείται για φόνο δευτέρου βαθμού.

Κατά την απολογία του ισχυρίστηκε πως κατά λάθος πυροβόλησε την αδερφή του.