Έλληνας πιλότος για Τουρκική Αεροπορία: Ζωή να ‘χουν να γεμίζουν τα σκοπευτικά μας

Έλληνας πιλότος για Τουρκική Αεροπορία: Ζωή να ‘χουν να γεμίζουν τα σκοπευτικά μας

Δείτε το εορταστικό βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα το τουρκικό υπουργείο Άμυνας για τα 108 χρόνια της

Τα 108 χρόνια της γιορτάζει η Πολεμική Αεροπορία της Τουρκίας και το υπουργείο Άμυνας της γειτονικής χώρας έδωσε στη δημοσιότητα ένα ομολογουμένως εντυπωσιακό και σχετικά καλομονταρισμένο βίντεο με δραστηριότητες των τουρκικών μαχητικών και αεροσκαφών υποστήριξης καθώς και των ακροβατικών σμηνών που διαθέτει.

Του Μαρίνου Γκασιάμη

Δίνουν έμφαση στην «καλοκουρδισμένη» πολεμική μηχανή της αεροπορίας τους που επιτυγχάνει, τουλάχιστον στις ασκήσεις τους στόχους.

Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές που μίλησαν στο news.gr μέχρι και πριν από λίγο δεν είχε παρατηρηθεί κάποια δραστηριότητα στο Αιγαίο.

Κληθείς να σχολιάσει από το news.gr πιλότος σε μονάδα του Αιγαίου απάντησε λακωνικά χαμογελώντας ως εξής: «Ζωή να ‘χουν να γεμίζουν τα σκοπευτικά μας».

Αξίζει να αναφέρουμε πως νωρίτερα σήμερα το πρωί ένα μαχητικό F-4 Φάντομ της τουρκικής πολεμικής αεροπορίας συνετρίβη στην αεροπορική βάση της Μαλάττειας. Οι δύο χειριστές χρησιμοποίησαν με επιτυχία τα εκτινασσόμενα καθίσματα και διεσώθηκαν. Σε κάθε περίπτωση η απώλεια μαχητικού την ημέρα που γιορτάζεις δεν είναι ό, τι καλύτερο...