Tip για να βάφετε πάντα τέλεια τα νύχια σας!

Ακόμα και τα πιο περιποιημένα νύχια μπορεί να καταστραφούν αν δεν είναι σωστά βαμμένα και το βερνίκι έχει εφαρμοστεί και στα πετσάκια…κάτι που δεν είναι εύκολο να καθαρίσεις χωρίς να χαλάσεις και το υπόλοιπο μανικιούρ. Αν τις περισσότερες φορές καταλήγετε να βάφετε και τη γύρω περιοχή από τα νύχια, πρέπει να μάθετε αυτό το κόλπο!

Τι θα χρειαστείτε:
Σχολική κόλλα για χειροτεχνίες. Είναι η άσπρη αραιή κόλλα που όλοι έχουμε χρησιμοποιήσει όταν ήμασταν στο νηπιαγωγείο!

Ένα συνθετικό πινελάκι

Το βερνίκι της επιλογής σας

Βήμα 1: βουτήξτε το πινέλο σας στην κόλλα και απλώστε μια γενναιόδωρη ποσότητα περιμετρικά του νυχιού, όπου θα μπορούσε να τρέξει το βερνίκι. Δε χρειάζεται να είσαστε ιδιαίτερα προσεκτική, μόνο να μην καλύψετε την επιφάνεια του νυχιού.

Βήμα 2: αφήστε να στεγνώσει. Η κόλλα αυτή έχει μεγάλη περιεκτικότητα σε νερό και χρειάζεται ώρα για να στεγνώσει. Περίπου 10 με 20 λεπτά αρκούν!

Βήμα 3: με το βερνίκι που επιλέξατε βάψτε τα νύχια όπως συνηθίζετε και αφήστε να στεγνώσει καλά.

Βήμα 4: ώρα να ξεφλουδίσετε και εδώ χρειάζεται προσοχή για να μην τσακίσετε το βερνίκι. Ξεκινήστε από τις εξωτερικές άκρες της κόλλας-ένα τσιμπιδάκι φρυδιών θα βοηθήσει για να πιάσετε το λεπτό στρώμα της- και ξεκολλήστε το από την επιφάνεια του δέρματος. Το αποτέλεσμα θα είναι ένα τέλειο μανικιούρ χωρίς μουτζούρες.