Προφυλακίστηκαν οι 5 κατηγορούμενοι για το κύκλωμα κοκαΐνης

Προφυλακίστηκαν οι 5 κατηγορούμενοι για το κύκλωμα κοκαΐνης

Εγκέφαλος της σπείρας, σύμφωνα με τις αρχές, είναι ένας από τους πιο πλούσιους επιχειρηματίες της Αλβανίας

Το δρόμο για τη φυλακή πήραν μετά την απολογία τους οι πέντε κατηγορούμενοι που φέρονται να εμπλέκονται σε κύκλωμα διακίνησης κοκαΐνης με έδρα τα Τρίκαλα που δρούσε στην Ελλάδα και είχε απλώσει τα «πλοκάμια» του και σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες.

Ο γνωστός επιχειρηματίας από τη Θεσσαλία και πρώην ποδοσφαιρικός παράγοντας τοπικής ομάδας, ο οποίος εμφανίζεται ως ένας από τους βασικούς πρωταγωνιστές στην υπόθεση, απολογούμενος φέρεται να ισχυρίστηκε πως δέχτηκε πιέσεις από τους συγκατηγορούμενούς του προκειμένου να αποθηκεύσει 20 κιλά κοκαΐνης στο σπίτι και στις εγκαταστάσεις της βιομηχανίας του. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο επιχειρηματίας δήλωσε μετανιωμένος και είπε πως τον πίεσαν να τους βοηθήσει για να μη χαλάσει η επιχειρηματική συμφωνία που είχε κλείσει μαζί τους.

Εγκέφαλος της σπείρας, σύμφωνα με τις αρχές, είναι ένας από τους πιο πλούσιους επιχειρηματίες της Αλβανίας, ο οποίος φέρεται να διαθέτει μεγάλη Εταιρεία επεξεργασίας και διακίνησης φυσικού αερίου και πετρελαίου. Ο Αλβανός επιχειρηματίας στην απολογία του φέρεται να αρνήθηκε οποιαδήποτε εμπλοκή του στην υπόθεση. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, επικαλέστηκε την μεγάλη οικονομική του επιφάνεια υπογραμμίζοντας πως δεν είχε λόγο να εμπλακεί με υπόθεση ναρκωτικών.

Αναφερόμενος στη σχέση του με τον Έλληνα επιχειρηματία και συγκατηγορούμενο του, φέρεται να τον υπέδειξε ως τον άνθρωπο που πληρώθηκε προκειμένου να μεσολαβήσει ώστε να κλειστεί ραντεβού με ελληνική εταιρεία. Αυτός άλλωστε ήταν, όπως είπε, και ο λόγος που ήρθε στην Ελλάδα με τους δυο συνεργάτες του.

Παρακαλούμε περιμένετε ...