Άγρια επεισόδια σε αγώνα της Γ΄ Εθνικής στην Ημαθία – Δικογραφία σε βάρος πέντε ατόμων

Άγρια επεισόδια σε αγώνα της Γ΄ Εθνικής στην Ημαθία – Δικογραφία σε βάρος πέντε ατόμων

Δύο τραυματίες και αλληλομηνύσεις για απειλή, εξύβριση και αλλοίωση αποτελέσματος αγώνα

Ταυτοποιήθηκαν από τις αστυνομικές αρχές της Αλεξάνδρειας Ημαθίας τα στοιχεία πέντε ημεδαπών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας περί αθλητικής βίας, για τα άγρια επεισόδια που σημειώθηκαν προχθές 3 Απριλίου σε ποδοσφαιρικό αγώνα της Γ΄ Εθνικής.

Ειδικότερα, μετά τη λήξη ποδοσφαιρικού αγώνα ανάμεσα στον Μέγα Αλέξανδρο Τρικάλων Ημαθίας και την ΑΕ Λευκίμμης στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας, τα παραπάνω άτομα τραυμάτισαν με σωματική βία δύο φιλάθλους της φιλοξενούμενης ομάδας στις κερκίδες του γηπέδου, με αποτέλεσμα να μεταφερθούν σε νοσοκομείο της περιοχής και μετά την παροχή ιατρικής φροντίδας, αποχώρησαν.

Νωρίτερα, εντός του αγωνιστικού χώρου, σημειώθηκε ένταση μεταξύ ποδοσφαιριστών της φιλοξενούμενης ομάδας και του διαιτητή του αγώνα, που έλαβε τέλος μετά την επέμβαση των αστυνομικών δυνάμεων.

Στο Αστυνομικό Τμήμα Αλεξάνδρειας υποβλήθηκαν εγκλήσεις μεταξύ των εμπλεκομένων ατόμων, για τα κατά περίπτωση αδικήματα της απειλής, της εξύβρισης και της αλλοίωσης αποτελέσματος αγώνα. Η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Βέροιας.

Παρακαλούμε περιμένετε ...