Έλενα Πολυχρονοπούλου: Τι λέει η μητέρα της 29χρονης για την εμπλοκή της στην υπόθεση της κοκαΐνης

Έλενα Πολυχρονοπούλου: Τι λέει η μητέρα της 29χρονης για την εμπλοκή της στην υπόθεση της κοκαΐνης

Μίλησε για τη σχέση της με τον 32χρονο και τόνισε ότι αν είναι ένοχη, να πάει φυλακή

Στον έρωτα της για τον 32χρονο που την «τύφλωσε» και δεν έβλεπε με ποιον έμπλεξε, απέδωσε η μητέρα της Έλενας Πολυχρονοπούλου την εμπλοκή της στην υπόθεση με τα 7,8 κιλά κοκαΐνης.

«Ο έρωτας τυφλώνει, δυστυχώς δεν βλέπεις ποιον έχεις μπροστά σου. Είχα πάρα πολλές επιφυλάξεις κι όταν είχε καβγάδες με την κόρη μου. Μπορείτε να ρωτήσετε οποιονδήποτε για να σας το επιβεβαιώσει» ανέφερε η μητέρα μιλώντας στο Mega. Αναφέροντας ότι κάποια στιγμή η κόρη της και ο σύντροφός της είχαν χωρίσει κάποιο διάστημα όταν τον είχε δει να κάνει χρήση ναρκωτικών, είπε ότι δεν θέλει να τον κατηγορήσει.

«Δεν θέλω να κατηγορήσω το παιδί, γιατί λυπάμαι πάρα πολύ τους γονείς του γιατί αυτή τη στιγμή εγώ είμαι μητέρα και καταλαβαίνετε πως νιώθω. Δεν μπορώ να αποδώσω ευθύνες αλλά το μόνο που δηλώνω είναι ότι το δικό μου το παιδί είναι αθώο. Όταν γνωριστήκανε μάθαμε ότι το παιδί έκανε χρήση, τελοσπάντων τον είδε να κάνει χρήση κι έγινε χαμός και τα λοιπά, χώρισε. Αλλά μετά μας διαβεβαίωσε ότι δεν έκανε χρήση ναρκωτικών» είπε συγκεκριμένα.

«Εμένα το παιδί μου κάνει τρεις δουλειές. Υπάρχουν δύο παιδιά πίσω ακόμα. Ο μικρός πήρε πτυχίο και πάει για το μεταπτυχιακό του. Δεν είμαστε μια οικογένεια… καταλάβατε. Ούτε πλούσιοι είμαστε, μια μεσαία οικογένεια με τις δουλειές μας. Πραγματικά δεν ξέρω τι να πω ότι δεν έβλεπε από τον τρελό έρωτα για εκείνον; Δύο φορές έχει φύγει από το σπίτι. Με πολύ άσχημους τσακωμούς, ήρθε εδώ. Την παρακαλάγαμε να χωρίσει. Αν μπορώ να πω κάτι…φοβόταν; Δεν μπορώ να καταλάβω. Ήξερε ότι πάντα θα είχε τη βοήθεια μας ό,τι κι αν ήταν αυτό. Πάντα η πόρτα μου ήταν ανοιχτή το γνώριζε» τόνισε.

Η γυναίκα υποστήριξε πως αν αποδειχθεί η ενοχή της κόρης της θα πρέπει να οδηγηθεί στη φυλακή. «Και να σας πω και κάτι; Εάν έχει κάνει και διακίνηση ναρκωτικών ας μπει μέσα ισόβια. Σας μιλάω ειλικρινά δεν το έχει κάνει είναι αθώα. Τι να πεις ότι είναι σε σοκ; Ότι χτες το βράδυ με πήρε και μου λέει “μαμά μου με κλείνουν μέσα” και της λέω “παιδί μου σου λένε χίλιες κατηγορίες χωρίς να φταις, το έχεις καταλάβει;”» κατάληξε.

Παρακαλούμε περιμένετε ...