Έλενα Πολυχρονοπούλου: Στον Κορυδαλλό με τον σύντροφό της για τα 7,8 κιλά κοκαΐνης – Ξεσπούν οι γονείς της

Έλενα Πολυχρονοπούλου: Στον Κορυδαλλό με τον σύντροφό της για τα 7,8 κιλά κοκαΐνης – Ξεσπούν οι γονείς της

«Είχαν χωρίσει όταν τον είχε πιάσει να κάνει χρήση»

Στις φυλακές Κορυδαλλού οδηγήθηκαν η πρώην παίκτρια ριάλιτι, Έλενα Πολυχρονοπούλου και ο σύντροφός της για τα σχεδόν 8 κιλά κοκαΐνης, μετά την απόφαση να προφυλακιστούν καθώς δεν κατάφεραν να πείσουν εισαγγελέα και ανακριτή για την αθωότητά τους.

Σύμφωνα με το Mega, το ζευγάρι μεταφέρθηκε στον Κορυδαλλό, όπου βρίσκεται προσωρινά κρατούμενο μέχρι τη δίκη της υπόθεσης.

Την ίδια στιγμή σοκαρισμένοι είναι οι γονείς της πρώην παίκτριας ριάλιτι με τη μητέρα της να ξεσπά και να υποστηρίζει ότι η κόρης τη παγιδεύτηκε.

Έλενα Πολυχρονοπούλου: «Την έμπλεξαν την κόρη μου»

Μιλώντας στο Mega, η μητέρα της 29χρονης κάνει λόγο για μια άδικη απόφαση που καταστρέφει, όπως λέει, το παιδί της και στιγματίζει ολόκληρη την οικογένεια. Μάλιστα, όταν την είδε να βγαίνει από τα δικαστήρια με χειροπέδες, έζησε μια από τις χειρότερες στιγμές της ζωής της.

«Την έμπλεξαν την κόρη μου. Το παιδί μου δεν κάνει ούτε τσιγάρο. Είμαστε συντετριμμένοι. Μερικές φορές ο έρωτας τυφλώνει και δεν βλέπεις ποιον άνθρωπο έχεις μπροστά σου» σημείωσε. «H κόρη μου έχει μπλεχτεί από το πουθενά. Ποτέ δεν έκανε χρήση ναρκωτικών. Έχουμε χάσει τη γη κάτω από τα πόδια μας και πρέπει να είμαστε δυνατοί για να την στηρίξουμε» πρόσθεσε.

«Ήταν τυφλά ερωτευμένη», λέει ο πατέρας της

Μιλώντας στην εκπομπή TLive του Alpha, ο πατέρας της Έλενας Πολυχρονοπούλου ανέφερε πως η κόρη του είναι αθώα, τονίζοντας ότι είναι απίθανο να γνώριζε κάτι για τη διακίνηση των ναρκωτικών, καθώς και ότι όταν έμαθε ο σύντροφός της ότι έκανε χρήση είχαν χωρίσει για ένα διάστημα.

«Πιστεύουμε και ξέρουμε ότι η κόρη μας είναι αθώα. Δεν έχουμε μιλήσει με την ίδια. Δεν μπορέσαμε να μιλήσουμε με αυτές τις συνθήκες που είναι έτσι διαμορφωμένες λόγω covid, δεν μπορούσαμε να πούμε τίποτα πέρα από τηλεφωνικά, συγκεκριμένα πράγματα, αν είσαι καλά, να πεις την αλήθεια και τίποτα άλλο» ανέφερε και πρόσθεσε: «Η κόρη μου είναι ένα παιδί κοντά στα 30 χρονών, έτοιμη να δημιουργήσει τη δική της οικογένεια. Για να είμαστε ειλικρινείς ξέρουμε τι παιδί έχουμε βγάλει. Απλά είμαστε συγκλονισμένοι, αυτό μόνο σας λέω μόνο».

«Ήταν τυφλά ερωτευμένη και ο έρωτας πραγματικά τυφλώνει στη συγκεκριμένη περίπτωση. Είναι ίσως κάτι που εγώ και η μητέρα της βλέπαμε, δεν το έβλεπε η ίδια ή δεν ήθελε να το καταλάβει. Είχαν ορίσει ημερομηνία γάμου. Το πρόβλημα της χρήσης εμείς δεν το γνωρίζαμε» υποστήριξε.

«Είχαν χωρίσει όταν τον είχε πιάσει να κάνει χρήση»

Σχετικά με τη γνωριμία και τον χωρισμό τους για ένα διάστημα, ο πατέρας της 29χρονης είπε ότι «γνωρίστηκαν σε βραδινό κλαμπ. Πήγε με την παρέα της και εκεί δούλευε εκείνος ως μπάρμαν. Συμπληρωμένα ήταν περίπου τρία χρόνια μαζί με κάποια διακοπή. Είχαν χωρίσει όταν τον είχε πιάσει να κάνει χρήση. Όταν επανασυνδέθηκαν υποτίθεται ότι όλα αυτά είχαν λυθεί». Χαρακτήρισε τον σύντροφό της ήρεμο παιδί, λέγοντας ότι ερχόταν σπίτι τους, σημειώνοντας ότι «τρώγαμε τα ίδια πίναμε τα ίδια», ωστόσο τον χαρακτήρισε «τεμπέλη», λέγοντας ότι δεν ήταν άνθρωπος για οικογένεια.

«Αν έπαιρνε 100 ευρώ σήμερα θα έλεγε είμαστε ωραία “θα δουλέψω τον επόμενο μήνα”. Αυτό μας προβλημάτιζε και της το είπαμε. Η κόρη μου έκανε τρεις δουλειές για να τους συντηρήσει» είπε χαρακτηριστικά. «Η κόρη μου δεν κρατά μυστικά. Στις φίλες της θα πάρει να πει το ίδιο γεγονός 15 φορές την ημέρα. Να ξέρει κάτι τέτοιο να το κρατάει μυστικό μου φαίνεται απίστευτο. Την εξάρτηση τη γνώριζε, αλλά οποιαδήποτε άλλη κίνηση παραβατική όχι. Εκτός αν ο νεαρός πήγε να κάνει κάτι για πρώτη φορά και ως αδαής έπαθε αυτό που έπαθε» κατέληξε.

Παρακαλούμε περιμένετε ...