Δικηγόρος 32χρονου με κοκαΐνη: Δεν έκανε διακίνηση αλλά απλή μεταφορά – Τι ανέφερε για την παίκτρια ριάλιτι

Δικηγόρος 32χρονου με κοκαΐνη: Δεν έκανε διακίνηση αλλά απλή μεταφορά – Τι ανέφερε για την παίκτρια ριάλιτι

«Προς Θεού δεν είπε κανείς ότι αυτή η ποσότητα είναι για προσωπική χρήση»

Στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» του Mega μίλησε ο δικηγόρος του 32χρονου που συνελήφθη την Παρασκευή έχοντας στην κατοχή του 7,8 κιλά κοκαΐνης.

Όπως υποστήριξε πως ο 32χρονος ποδοσφαιριστής δεν έκανε διακίνηση αλλά απλή μεταφορά της συγκεκριμένης ποσότητας αφήνοντας να εννοηθεί πως όλο αυτό έγινε εξαιτίας της εξάρτησής του από τα ναρκωτικά. Ακόμη ανέφερε πως η σύντροφός του, η οποία έγινε γνωστή στο τηλεοπτικό κοινό μέσα από τη συμμετοχή της σε γνωστό ριάλιτι, δεν είχε καμία σχέση με όλα αυτά.

«Ο κατηγορούμενος έχει αναλάβει την ευθύνη για τη μεταφορά αυτής της ποσότητας, προς Θεού δεν είπε κανείς ότι αυτή η ποσότητα είναι για προσωπική χρήση. Η ιδιότητα του τοξικομανούς καταδεικνύει ότι όταν κάποιος εμπλέκεται με τα ναρκωτικά, εκτός του ότι κάνει κακό στην υγεία του, χάνει τον αυτοέλεγχό του, είναι επιρρεπής και είναι πολύ δύσκολο να πει όχι. Ενεπλάκει σε μια υπόθεση που δε θα έπρεπε να εμπλακεί. Εξαιτίας της εξαρτήσεώς του δεν είπε όχι….

Δέχτηκε να κάνει αυτή τη μεταφορά για μια ποσότητα που δεν του ανήκει, δεν είχε καν τα χρήματα να την αγοράσει. Δέχτηκε να κάνει αυτή τη μεταφορά. Ήταν μόνος του στο αυτοκίνητο. Πήγε και την παρέλαβε από κάπου, δεν την είχε από πριν, πήγε την παρέλαβε για να την πάει κάπου αλλού. Η συγκατηγορούμενή του βρισκόταν στο σπίτι και δεν είχε ιδέα για το τι συμβαίνει» ανέφερε αρχικά δικηγόρος του 32χρονου.

Σχετικά με το Δελτίο Τύπου της αστυνομίας στο οποίο αναφέρεται ότι λειτουργούσε κατ΄εντολή της ο δικηγόρος του κατηγορούμενου ξεκαθάρισε: «Δε λειτουργούσε κατ΄ εντολή της συντρόφου του. Εκείνη δε γνώριζε κάτι. Ο κατηγορούμενος αρνείται ότι αντιστάθηκε στις αρχές».

Φωτογραφία αρχείου