Παίκτρια ριάλιτι με κοκαΐνη: Η έφοδος της αστυνομίας στο σπίτι της και η επεισοδιακή σύλληψη του συντρόφου της

Παίκτρια ριάλιτι με κοκαΐνη: Η έφοδος της αστυνομίας στο σπίτι της και η επεισοδιακή σύλληψη του συντρόφου της

«Την ώρα της εφόδου, έτρεξε στην τουαλέτα» - Η διαδρομή του 32χρονονου πριν πάρει την βαλίτσα

Η πληροφορία στα γραφεία της Δίωξης Ναρκωτικών ήρθε πριν από λίγες ημέρες. Το απόγευμα της Πέμπτης, αστυνομικοί, παρουσία εισαγγελέα, ερεύνησαν το σπίτι και συνέλαβαν την 29χρονη πρώην παίκτρια ριάλιτι.

Σύμφωνα με πληροφορίες του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star, μόλις οι αστυνομικοί έκαναν έφοδο στο διαμέρισμά της, η 29χρονη έτρεξε προς την τουαλέτα. «Ίσως θέλησε να ξεφορτωθεί κάποια ποσότητα ναρκωτικών» είπε αστυνομικός που ασχολήθηκε με την υπόθεση.

Ο συνήγορος υπεράσπισης της 29χρονης δήλωσε ότι η πελάτισσά του θα δώσει τις αναγκαίες εξηγήσεις στις αρμόδιες και μόνο Δικαστικές Αρχές, τις οποίες «εμπιστευόμαστε απόλυτα».

Η διαδρομή του 32χρονονου πριν πάρει την βαλίτσα

Επεισοδιακή ήταν η σύλληψη του 32χρονου φίλου της καθώς σύμφωνα με την Αστυνομία αντιστάθηκε και χτύπησε τους αστυνομικούς.

Οι αστυνομικοί άρχισαν να τον παρακολουθούν από νωρίς. Ό 32χρονος έφυγε από το σπίτι του στο Παγκράτι, έκανε μια μικρή στάση στον Νέο Κόσμο για να αγοράσει φαγητό και στη συνέχεια κατευθύνθηκε στη Νέα Σμύρνη όπου και συνελήφθη.

Σε μια μαύρη βαλίτσα που είχε μαζί του, έκρυβε τα ναρκωτικά, ενώ λίγο αργότερα μέσω του δικηγόρου του, ανέλαβε όλη την ευθύνη.

Το ζευγάρι οδηγήθηκε στον εισαγγελέα και στον ανακριτή από όπου ζήτησε και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί τη Δευτέρα.