Αφροδίτη Μπάρμπα: Ο πατέρας της «καρφώνει» τον σεΐχη: Την απειλούσε με μηνύματα και της έλεγε θα σε καταστρέψω

Αφροδίτη Μπάρμπα: Ο πατέρας της «καρφώνει» τον σεΐχη: Την απειλούσε με μηνύματα και της έλεγε θα σε καταστρέψω

«Οι απειλές υπήρχαν από τον καιρό που ήταν ακόμη παντρεμένοι. Την έχει αφήσει στο Μπαχρέιν χωρίς μία δραχμή»

Νέα τροπή παίρνει η υπόθεση του 31χρονου μοντέλου που συνελήφθη στην Γλυφάδα με ναρκωτικά.
Μιλώντας στο MEGA, ο πατέρας της «καρφώνει» τον σεΐχη με τον οποίο ήταν παντρεμένη και τονίζει: «Είναι κάτι ασύλληπτο για το μυαλό το δικό μου και της κόρης μου. Το παιδί μου είναι αθώο γιατί ξέρω το παιδί μου καταρχήν. Δεν χρειαζόταν να το κάνει αυτό το πράγμα».

Ο πατέρας του μοντέλου συνέχισε και έδωσε λεπτομέρειες: «Μας πήραν από δύο δικηγορικά γραφεία και μας πρότειναν να δηλώσουμε για να σωθεί η κόρη μας, ότι είναι ναρκομανής. Φυσικά δεν το δεχτήκαμε, ο στιγματισμός μόνο και μόνο με τρελαίνει.

Οι απειλές υπήρχαν από τον καιρό που ήταν ακόμη παντρεμένοι. Την παρατούσε. Την έχει αφήσει στο Μπαχρέιν χωρίς μία δραχμή, χωρίς να μπορεί να επικοινωνήσει με κανέναν. Την παράτησε με το μικρό του το παιδί. Δεν ενδιαφέρεται καν για την κόρη του είναι τόσο κακός άνθρωπος που εμείς δεν μπορούμε να το συλλάβουμε στο μυαλό.

Την απειλούσε πριν ενάμιση μήνα με απειλητικά μηνύματα. ‘Θα σε καταστρέψω, θα καταστρέψω εσένα και το παιδί σου’», λέει ο πατέρας της 30χρονης μεταξύ άλλων.

Πριν μερικές μέρες ο Αλέξης Κούγιας ως δικηγόρος υπεράσπισης του μοντέλου είχε βγάλει σχετική ανακοίνωση και τόνισε ότι κατανομάστηκε συγκεκριμένο πρόσωπο για πλεκτάνη.