Ανοιχτό το ενδεχόμενο απαγόρευσης κυκλοφορίας στην Αττική από τις 18:00 – Τι ανέφερε ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης

Ανοιχτό το ενδεχόμενο απαγόρευσης κυκλοφορίας στην Αττική από τις 18:00 – Τι ανέφερε ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης

«Ίσως χρειαστεί να ληφθούν αυστηρότερα μέτρα»

Ανοιχτό το ενδεχόμενο η απαγόρευση κυκλοφορίας να αρχίζει από τις 6:00 το απόγευμα σε όλη την επικράτεια, άφησε μιλώντας στον ρ/σ ΣΚΑΪ 100,3 ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, λέγοντας «είναι κάτι που θα το δούμε».

Ερωτηθείς εξάλλου για το αν θα πρέπει να τεθεί σε ισχύ ένα γενικό αυστηρό lockdown για δύο εβδομάδες, ο κ. Χρυσοχοΐδης προειδοποίησε, ότι βρισκόμαστε σε πολύ κρίσιμο σημείο καμπής και συμπλήρωσε, ότι όλα τα δεδομένα θα τεθούν υπόψιν των λοιμωξιολόγων και ανάλογα θα ληφθούν αποφάσεις. «Ίσως να χρειαστεί να ληφθούν αυστηρότερα μέτρα σε τοπικό επίπεδο» δήλωσε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοΐδης.

Τόνισε παράλληλα, ότι η Αχαΐα, αλλά και άλλες περιοχές της χώρας, είναι σε εξαιρετικά δύσκολη κατάσταση. «Πρέπει να προλάβουμε κάποια πράγματα πριν διολισθήσουμε σε δύσκολες καταστάσεις» τόνισε ο υπουργός. «Έχουμε ρίξει το μεγάλο βάρος στο βραδύ. Οι ελεγκτικές αρχές έχουν κουραστεί. Χθες υπήρξε μια δραστηριότητα να εξαφανιστεί το θέμα των όρθιων έξω από τα μαγαζιά» σημείωσε.

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη επιβεβαίωσε, ότι αύριο Πέμπτη θα μεταβεί στη Θεσσαλονίκη με τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας, Νίκο Χαρδαλιά.

Παρακαλούμε περιμένετε ...