Τα τρία ψυχολογικά τρικ για να πετυχαίνεις όσα θες

Τα τρία ψυχολογικά τρικ για να πετυχαίνεις όσα θες

Ποια μπορείς να εφαρμόσεις άμεσα...

Η ψυχολογία είναι το 50% της κάθε αντίδρασης λένε και μάλλον δεν έχουν άδικο. Γιατί ανάλογα με την ψυχολογία που έχει κάποιος ή την ψυχολογία που προκαλούμε σε κάποιον με τη δική μας συμπεριφορά, μπορούμε να πετύχουμε το αντίστοιχο αποτέλεσμα.

Και υπάρχουν και κάποια ψυχολογικά τρικ που μπορείς να εφαρμόσεις για να πετυχαίνεις όσα θες σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο. Δες τρία από τα πλέον επιτυχημένα...

1. Είναι πολύ πιο πιθανό κάποιος να σας πει ναι σε κάτι αν σας έχει πει πρώτα ένα μεγάλο όχι. Κοινώς αν θέλετε να σας κάνουν μια μικρή αλλά σημαντική για εσάς χάρη ξεκινήστε ζητώντας κάτι πιο μεγάλο.

2. Αν κάποιος δεν σας απαντάει με ακρίβεια στην ερώτηση που θέλετε κρατήστε οπτική επαφή μαζί του συνέχεια και παραμείνετε σιωπηλοί. Η ψυχολογία λέει ότι αυτή η σιωπή θα τον κάνει να γίνει πιο συγκεκριμένος.

3. Συνήθως οι άνθρωποι δεν μπορούν να ξεχωρίσουν την ευφυΐα από την αυτοπεποίθηση. Έτσι, αν δείχνεις ότι έχεις πολύ καλή γνώση ενός αντικειμένου, οι άνθρωποι έχουν την τάση να σε ακούνε και να σε εμπιστεύονται.