Τραγωδία στην Αχαΐα – Νεκρή σε τροχαίο 30χρονη μητέρα τεσσάρων παιδιών

Τραγωδία στην Αχαΐα – Νεκρή σε τροχαίο 30χρονη μητέρα τεσσάρων παιδιών

Η άτυχη γυναίκα έπεσε με το αυτοκίνητό της σε χαράδρα από ύψος 100 μέτρων

Τραγωδία με μία 30χρονη νεκρή σε ένα τρομακτικό τροχαίο που σημειώθηκε το βράδυ του Σαββάτο στο Κομπηγάδι Αχαΐας συγκλονίζει την περιοχή.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα thebest.gr, η άτυχη γυναίκα με καταγωγή από την Βουλγαρία ήταν μητέρα τεσσάρων ανήλικων παιδιών, η οποία ήταν παντρεμένη στο Ίσωμα. Η 30χρονη έπεσε μετά από εκτροπή με το αυτοκίνητό της σε χαράδρα. Οι διασώστες πραγματοποίησαν αγώνα δρόμου για να την ανεβάσουν έγκαιρα, δυστυχώς όμως τα τραύματα της γυναίκας που έπεσε στον γκρεμό από ύψος περίπου 100 μέτρων, επέφεραν το μοιραίο.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το δημοσίευμα, μετά την πτώση της στο γκρεμό, αν και βαρύτατα τραυματισμένη, κατάφερε να ειδοποιήσει τηλεφωνικά τον συζυγό της, ο οποίος με τη σειρά του ενημέρωσε τις αρχές να σπεύσουν στο σημείο. Όταν η Πυροσβεστική ειδοποιήθηκε για το συμβάν, έφθασαν στο σημείο 16 πυροσβέστες με τέσσερα οχήματα και αμέσως ξεκίνησαν τις προσπάθειες για την ανάσυρσή της γυναίκας. Σε εξέλιξη είναι έρευνες για τις συνθήκες της εκτροπής του αυτοκινήτου.