Χρυσοχοΐδης: Η Μύκονος δεν είναι προορισμός που θα έρχεται ο καθένας και θα εγκληματεί

Χρυσοχοΐδης: Η Μύκονος δεν είναι προορισμός που θα έρχεται ο καθένας και θα εγκληματεί

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη για την αποκατάσταση της ασφάλειας στο νησί των ανέμων΄

Αποφασισμένος να αλλάξει τα δεδομένα των τελευταίων ετών στη Μύκονου και να επαναφέρει το αίσθημα ασφάλειας, εμφανίστηκε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοϊδης στην σημερινή σύσκεψη του με τον Δήμαρχο Κωνσταντίνο Κουκά και με φορείς του νησιού.

Όπως μεταδίδει η ιστοσελίδα mykonosdaily.gr, ο υπουργός άκουσε με προσοχή τα αιτήματα του Δημάρχου, μελών του Δημοτικού Συμβουλίου και φορέων, για την αύξηση της ασφάλειας στο νησί και απάντησε για όλα ξεχωριστά. Αναφέρθηκε στην ίδρυση της Υποδιεύθυνσης στο νησί και στους στόχους που έχει θέσει για την αύξηση του αισθήματος ασφάλειας, του περιορισμού και τις εξάλειψης της παραβατικότητας και εγκληματικότητας.

Παράλληλα, κατέστησε σαφές, ότι «η Μύκονος δεν είναι προορισμός που θα έρχεται εδώ ο καθένας και θα εγκληματεί» και απηύθυνε κάλεσμα σε όλους να συμμετέχουν σε αυτή την προσπάθεια που αφορά ολόκληρο το νησί. Ο κ. Χρυσοχοϊδης αναφέρθηκε στις δυσκολίες που υπάρχουν στη φετινή χρονιά λόγω του κοροναϊού και τόνισε ότι είναι πολύ σημαντικό να παραμείνει τόσο η Μύκονος, όσο και η Ελλάδα, ασφαλής προορισμός, τηρώντας αυστηρά όλους τους κανόνες ασφαλείας.

Τέλος, τόσο ο υπουργός όσο και δήμαρχος αναφέρθηκαν στο ζεύγος Κατσαούνη και στους ιδιώτες που προέβησαν στην αγορά περιπολικών και μηχανών για την κάλυψη αναγκών και για την εύρυθμη λειτουργία της νέας Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας, που θα δημιουργηθεί στο νησί και την πολύτιμη συνεισφορά τους, όσο και του Δήμου για την δημιουργία του κτηριακού συγκροτήματος που παραχωρεί για την στέγαση της υπηρεσίας.