Επίθεση δέχθηκε σύμβουλος του Χρυσοχοΐδη στο Χαλάνδρι

Επίθεση δέχθηκε σύμβουλος του Χρυσοχοΐδη στο Χαλάνδρι

Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο από όπου βγήκε χωρίς σοβαρό τραυματισμό

Επίθεση από άγνωστους δράστες σημειώθηκε το βράδυ της Τετάρτης εις βάρους του ειδικού συμβούλου του υπ. Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη και μέλος της επιτροπής για τη βία σε αθλητικούς χώρους, στο παρκινγκ του σταθμού του μετρό στο Χαλάνδρι.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, ο σύμβουλος του υπουργού, έφυγε χθες το βράδυ από το γραφείο του στο υπουργείο και με το μετρό πήγε τον σταθμό του Χαλανδρίου όπου είχε αφήσει το αυτοκίνητό του. Όταν πήγε στο παρκινγκ δέχθηκε επίθεση από τουλάχιστον δύο άτομα, τα οποία τον χτύπησαν με αποτέλεσμα να τον τραυματίσουν. Στη συνέχεια αποχώρησαν.

Το θύμα διακομίστηκε στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες από όπου στη συνέχει αναχώρησε για το σπίτι του. Σύμφωνα με την αστυνομία, το κίνητρο δεν ήταν η ληστεία και τα αίτια της επίθεσης ερευνώνται από την ασφάλεια που διενεργεί προανάκριση.

Προανάκριση για το περιστατικό διενεργεί η Υποδιεύθυνση Δυτικής Αττικής ενώ σύμφωνα με την Αστυνομία, ο δράστης ήταν ένας.

Ραγκούσης: «Απαράδεκτη και απολύτως καταδικαστέα»

Ο Γιάννης Ραγκούσης, τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ, τόνισε αναφορικά με την επίθεση στον συνεργάτη του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Μ. Χρυσοχοΐδη.

«Επειδή δεν κάνουμε ευτελή αντιπολίτευση τύπου Μητσοτάκη στα θέματα ασφάλειας, θα δηλώσουμε απερίφραστα και χωρίς την παραμικρή προσθήκη, το εξής: απαράδεκτο και απολύτως καταδικαστέο γεγονός η επίθεση στον συνεργάτη του κ. Χρυσοχοΐδη.

Διότι αν κάναμε αντιπολίτευση τύπου Μητσοτάκη θα συμπληρώναμε: «πως να περιμένουν προστασία και ασφάλεια οι πολίτες από μία κυβέρνηση που δεν μπορεί να προστατεύσει ούτε τους συνεργάτες της...»

Παρακαλούμε περιμένετε ...