Ελεύθερος ο 28χρονος που χτύπησε και εγκατέλειψε γιαγιά και εγγόνι στην Αχαΐα

Ελεύθερος ο 28χρονος που χτύπησε και εγκατέλειψε γιαγιά και εγγόνι στην Αχαΐα

«Βγαίνω έξω και τι να δω… την νύφη μου και τον εγγόνο μου κάτω κομμάτια» - Συγκλονίζει η περιγραφή συγγενή αυτόπτη μάρτυρα

Σοκάρουν οι λεπτομέρειες που βλέπουν το φως  σχετικά με τον τρόπο που η 67χρονη γιαγιά και το δύο μηνών βρέφος, βρήκαν τραγικό θάνατο χθες το απόγευμα στις Καμάρες του Αιγίου, όταν Ι.Χ. τις θέρισε κυριολεκτικά και  στη συνέχεια ο 28χρονος οδηγός τράπηκε σε φυγή.

Η τοπική κοινωνία είναι σοκαρισμένη και η φράση που βγαίνει από το στόμα όλων όσων έγιναν μάρτυρες  είναι μία «Μην δει ανθρώπου μάτι αυτό το πράγμα» όπως αναφέρει το patrastimes.gr.

Σύμφωνα με τις μαρτυρίες, ο οδηγός ενός BMW άγνωστο για ποιους λόγους έχασε τον έλεγχο και ανέβηκε πάνω στο πεζοδρόμιο, όπου εκινείτο η 67χρονη γιαγιά, κρατώντας το δύο μηνών βρέφος.

Το αυτοκίνητο παρέσυρε και τις δύο , χτυπώντας τους με δύναμη πάνω σε μάντρα, συνθλίβοντας τους στην κυριολεξία. Ο οδηγός προσπάθησε να διαφύγει. Μάλιστα σύμφωνα με κάποιες αναφορές, στην προσπάθειά του να ξεφύγει από τους αστυνομικούς  όταν εντοπίστηκε , έπεσε στη θάλασσα.

Μάλιστα, ο οδηγός προσπάθησε να εγκαταλείψει το σημείο και να μη συλληφθεί καθώς, σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ, ανέφερε ότι «δεν έγινε κάτι». Ωστόσο, ο οδηγός συνελήφθη λίγη ώρα αργότερα αλλά όχι για πολύ. Όπως αναφέρθηκε στην εκπομπή του ΣΚΑΪ, «ONline», ο οδηγός αφέθηκε ελεύθερος λίγες ώρες μετά το θανατηφόρο δυστύχημα.

Συγκλονίζει η περιγραφή αυτόπτη μάρτυρα για τον θάνατο της γιαγιάς και του εγγονού της στην Αχαΐα

Σοκάρει η περιγραφή συγγενικού προσώπου της γυναίκας που έχασε την ζωή της μαζί με τον εγγονό της όταν χτυπήθηκε από διερχόμενο όχημα στην Αχαϊα. Ο οδηγός που τους χτύπησε τους εγκατέλειψε και έπεσε στη θάλασσα προκείμενου να γλιτώσει την σύλληψη. Οι αστυνομικοί όμως κατάφεραν να τον συλλάβουν.

Συγγενής της άτυχης γυναίκας άκουσε το φρενάρισμα και τον θόρυβο και πετάχτηκε έξω από το σπίτι να δει τι συμβαίνει και η περιγραφή του σοκάρει.

«Στις επτά παρά τέταρτο περίπου ακούω ένα φρενάρισμα, ένα σκούξιμο στα λάστιχα και ένα δυνατό βρόντο.  Βγαίνω έξω και τι να δω… βλέπω την νύφη μου και τον εγγόνο μου κάτω κομμάτια.

Έφυγε το αυτοκίνητο και πήγε και σταμάτησε εκεί πέρα στα σκουπίδια. Κατέβηκε ο οδηγός είπε «α, δεν είναι τίποτα». Μόλις είδε το παιδί με ανοιγμένο κεφάλι το έβαλε στα πόδια. Ήρθε το ασθενοφόρο μετά από μισή ώρα περίπου και η Αστυνομία», ανέφερε χαρακτηριστικά.