Τροχαίο στην Πτολεμαΐδα: «Είδα το αυτοκίνητο από το αντίθετο ρεύμα και μετά ουρλιαχτά»

Τροχαίο στην Πτολεμαΐδα: «Είδα το αυτοκίνητο από το αντίθετο ρεύμα και μετά ουρλιαχτά»

Οι ανατριχιαστικές μαρτυρίες των τραυματιών του θανατηφόρου τροχαίου της Πτολεμαΐδας

Σοκαριστικές είναι οι μαρτυρίες των τραυματιών του θανατηφόρου τροχαίου δυστυχήματος που συνέβη την Κυριακή 23/06 στην επαρχιακή οδό Πτολεμαΐδας- Άρδασας, το οποίο είχε ως αποτέλεσμα τον τραγικό θάνατο δύο ποδηλατών και τον τραυματισμό άλλων τεσσάρων ατόμων.

Στο τηλεοπτικό δελτίο ειδήσεων του Alpha μίλησαν δύο εκ των τραυματιών που νοσηλεύονται στο Μποδοσάκειο Νοσοκομείο Πτολεμαΐδας και περιέγραψαν τις στιγμές που έζησαν τη στιγμή που το αυτοκίνητο της 62χρονης οδηγού που ερχόταν από το αντίθετο ρεύμα, εμβόλιζε τους ποδηλάτες.

«Το αυτοκίνητο σπίνιαρε και μας χτύπησε από πίσω» αναφέρει ο 23χρονος τραυματίας ενώ ακόμα πιο σκληρή είναι η μαρτυρία ενός ακόμα τραυματία:

«Έβλεπα ένα αυτοκίνητο να έρχεται από το αντίθετο ρεύμα και να μας εμβολίζει. Μετά άκουγα ουρλιαχτά...Μακελειό. Χάσαμε τους φίλους μας, τους καλύτερους αθλητές της περιοχής »

Από τους τραυματίες, πιο σοβαρά είναι η κατάσταση ενός 40χρονου με συντριπτικό κάταγμα στέρνου, πνευμοθώρακα και θλάση πνευμόνων, όπως τόνισε ο Δ. Κεφανίτης, διευθυντής ιατρικής υπηρεσίας.

Δείτε το χαρακτηριστικό απόσπασμα από το δελτίο του Alpha: