Έκρυβαν κοκαΐνη σε παιδικό καροτσάκι

Έκρυβαν κοκαΐνη σε παιδικό καροτσάκι

Η ποσότητα ξεπερνάει το ένα κιλό

Μέσα σε παιδικό καρότσι έκρυβε ζευγάρι αλλοδαπών ποσότητα κοκαΐνης, η οποία εκτιμάται ότι επρόκειτο να διοχετευτεί σε στέκια τοξικοεξαρτημένων. Πρόκειται για 37χρονο υπήκοο Αλβανίας και 29χρονη ομοεθνή του, που συνελήφθησαν στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης και χαρακτηρίζονται από την Αστυνομία ως μέλη συμμορίας διακίνησης ναρκωτικών.

Στην κατοχή τους βρέθηκε ποσότητα κοκαΐνης που ξεπερνάει το ένα κιλό, μέρος της οποίας είχαν επιμελώς κρύψει σε παιδικό καροτσάκι, το οποίο ήταν φορτωμένο σε Ι.Χ. αυτοκίνητο που χρησιμοποιούσαν ως μέσο μεταφοράς. Στο συγκεκριμένο όχημα και σε σπίτι όπου διέμεναν στην Αττική κατασχέθηκαν, εκτός από την παραπάνω ναρκωτική ουσία (συνολικού βάρους 1,1 κιλού), μία ηλεκτρονική ζυγαριά, χρηματικά ποσά άνω των 10.000 ευρώ, ως προερχόμενα από εμπορία ναρκωτικών, μικροποσότητα κάνναβης, ένα σπρέι πιπεριού, μία πλαστή αστυνομική ταυτότητα κ.ά.

Όπως διαπιστώθηκε από την αστυνομική έρευνα, ο 37χρονος δεν διέθετε τα απαραίτητα έγγραφα που να δικαιολογούν τη νόμιμη παραμονή του στην ελληνική επικράτεια και επιπλέον οδηγούσε το παραπάνω όχημα στερούμενος σχετικής άδειας ικανότητας.