Τι λέει το μοντέλο που συνελήφθη στο Χονγκ Κονγκ με κοκαΐνη – «Δεν ήξερα τι μετέφερα»

Τι λέει το μοντέλο που συνελήφθη στο Χονγκ Κονγκ με κοκαΐνη – «Δεν ήξερα τι μετέφερα»

«Μόλις μου έδειξαν το τεστ των ναρκωτικών και ότι αυτό είναι κοκαΐνη, έμεινα "κόκκαλο"»

Για πρώτη φορά το 21χρονο μοντέλο από τη Μυτιλήνη μιλά για την περιπέτειά της μετά τη σύλληψή της τον Νοέμβριο του 2017, στο αεροδρόμιο του Χονγκ Κονγκ, με 2,6 κιλά κοκαΐνης.

Η Ειρήνη Μελισσαροπούλου, η οποία πρόσφατα έκλεισε τα 21 και κρατείται σε φυλακές υψίστης ασφαλείας ενηλίκων, μίλησε στο κεντρικό δελτίο του ΑΝΤ1, μέσω του ποινικολόγου και συνήγοροού της, Σάκη Κεχαγιόγλου. Η 21χρονη δηλώνει αθώα και υποστηρίζει ότι έπεσε θύμα σκευωρίας.

«Μίλησες με τους γονείς σου;"», τη ρωτά ο δικηγόρος και εκείνη απαντά θετικά λέγοντας πως την έκαναν να κλάψει.

«Θέλω να ευχαριστήσω όλο τον κόσμο μέσα από την καρδιά μου. να τους πω ότι από τη δική τους συμπαράσταση παίρνω τεράστια δύναμη. Μου λείπει πάρα πολύ η μητέρα μου και ο πατέρας μου και ιδίως ο μικρός μου αδερφός που έχω να τον δω και να του μιλήσω αρκετό καιρό. Πιστεύω ότι ο Θεός ξέρει ότι είμαι αθώα, την αθωότητά μου. Αυτό το πράγμα είναι ένας Γολγοθάς που περνάω και κάποια στιγμή θα έρθει και η λύτρωση. Η λύτρωσή μου θα έρθει τον επόμενο μήνα, αυτό πιστεύω, και σε αυτό παρακαλάω κιόλας, στο Θεό», είπε, αναφερόμενη στην έναρξη της δίκης της στις 7 Μαρτίου, που αναμένεται να κρατήσει περίπου μία εβδομάδα.

Η ίδια ισχυρίζεται ότι έπεσε θύμα Ρουμάνου φίλου της από το νησί ενώ τονίζει ότι «δεν γνώριζα ότι μετέφερα ναρκωτικά, σοκ έπαθα...».

«Εγώ αυτή την ώρα βιαζόμουν για να πετάξω και έτσι όπως βιαζόμουν πήρα όλα τα ρούχα και τα έβαλα μέσα στην τσάντα. Βέβαια επιχείρησα μεν, την άνοιξα να δω αν όλα τα τσεπάκια, μέσα τα φερμουάρ ήταν όλα καινούργια, καθαρά, δεν υπήρχε τίποτα, αλλά ήταν καινούργια. Αυτό είναι το μόνο σίγουρο. Δεν ήμουν σίγουρη πόσα κιλά ήταν η τσάντα, γιατί δεν τη σήκωσα την τσάντα, την είχα αφήσει πάνω στο κρεβάτι».

Περιέγραψε εξάλλου το σοκ που ένιωσε όταν οι τελωνειακοί βρήκαν μέσα στο σακίδιό της την κοκαΐνη: «Είχα πάθει σοκ. Είχα "μείνει". Μόλις μου έδειξαν το τεστ των ναρκωτικών και ότι αυτό είναι κοκαΐνη, εγώ έμεινα "κόκκαλο". Για ποιο λόγο έχω εγώ κοκαΐνη μέσα στην τσάντα την οποία μου έδωσε κάποιος άλλος και ειδικά ο φίλος μου;».