Βραβείο Διαπολιτισμικής Καινοτομίας: Έως 27 Μαΐου η υποβολή αιτήσεων

Βραβείο Διαπολιτισμικής Καινοτομίας: Έως 27 Μαΐου η υποβολή αιτήσεων

Ζητούνται projects για μία ανοιχτή κοινωνία που αγκαλιάζει τη διαφορετικότητα

Τα τελευταία δέκα χρόνια, το BMW Group και η Συμμαχία Πολιτισμών του ΟΗΕ (UNAOC) προσκαλούν οργανισμούς από όλον το κόσμο να υποβάλλουν τις προτάσεις τους για το Βραβείο Διαπολιτισμικής Καινοτομίας. Οι δύο εταίροι έχουν χρησιμοποιήσει αυτό το βραβείο για την υποστήριξη καινοτόμων projects που προάγουν την διαπολιτισμική κατανόηση.

Ζητούνται projects για μία ανοιχτή κοινωνία που αγκαλιάζει τη διαφορετικότητα

Φέτος, η έμφαση θα δοθεί κυρίως σε projects που προάγουν την ισότητα των φύλων, καταδικάζουν τον βίαιο εξτρεμισμό, το μίσος και τις προκαταλήψεις και υποστηρίζουν την τέχνη, τον πολιτισμό και τα σπορ ως ‘οχήματα’ για την κοινωνική αλλαγή.

Προκειμένου να αξιοποιηθεί ο θετικός κοινωνικός αντίκτυπος των καλύτερων projects, και οι δέκα φιναλίστ θα λάβουν την ίδια οικονομική υποστήριξη. Γι’ αυτό το λόγο, με τη στήριξη της συμβουλευτικής εταιρείας Accenture, οι εταίροι έχουν αυξήσει το χρηματικό βραβείο σε 200.000 δολάρια. Επιπλέον, οι φιναλίστ θα λάβουν ατομική και επαγγελματική συμβουλευτική υποστήριξη και θα συμμετάσχουν σε διάφορα εκπαιδευτικά σεμινάρια και εργαστήρια. Επίσης θα έχουν πρόσβαση σε ένα αποκλειστικό δίκτυο ηγετών (“Intercultural Leaders”) που προάγουν ενεργά τον διαπολιτισμικό διάλογο σε όλο τον κόσμο.

Οι ενδιαφερόμενοι οργανισμοί καλούνται να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους μέχρι τις 5:00 μ.μ. ( EST ) την Πέμπτη, 27 Μαΐου 2021, στο σύνδεσμο www.interculturalinnovation.org .

Νίκος Τσάδαρης

Σχετικά Tags
BMW