To «Opel Fan Festival» στο Oschersleben στις 23-26 Μαΐου

To «Opel Fan Festival» στο Oschersleben στις 23-26 Μαΐου

Η λίστα με τα πράγματα που κάθε οπαδός πρέπει να κάνει

Το να ανήκεις στο κλαμπ οπαδών της Opel δεν σημαίνει μόνο διασκέδαση, αλλά και «υποχρεώσεις». Στο πλαίσιο των εορτασμών της μάρκας για την επέτειο των 120 χρόνων στην παραγωγή αυτοκινήτων, το διαδικτυακό περιοδικό Opel Post δημιούργησε μία λίστα με πράγματα που κάθε οπαδός πρέπει να κάνει, αν θέλει να θεωρείται πραγματικός fan της μάρκας. Το μαγκαζίνο που απευθύνεται σε εργαζόμενους και φίλους της Opel, έχει λάβει πάνω από 200 προτάσεις από τους αναγνώστες του για τη συγκρότηση αυτής της λίστας.

Στην κορυφή της λίστας βρίσκεται μία επίσκεψη στο Oschersleben της Γερμανίας και στο Opel Fan Festival, το μεγαλύτερο φεστιβάλ οπαδών στον κόσμο. Από 23-26 Μαΐου, η αγωνιστική πίστα θα μεταμορφωθεί για να φιλοξενήσει το πάρτι της εταιρίας (φέτος με το motto «Opelsleben XXIV Back to the Roots»). Η ίδια η Opel θα κάνει δύο νέες παρουσιάσεις στην εκδήλωση: το νέο Zafira Life θα γιορτάσει τη Γερμανική πρεμιέρα του, ενώ ένα –προς το παρόν μυστικό- πρωτότυπο Opel, θα κάνει το ντεμπούτο του.

Οι επισκέπτες του Oschersleben θα ανακαλύψουν και τα υπόλοιπα 120 πράγματα που πρέπει να έχει κάνει ένας οπαδός Opel, όπως:

  •  να έχει ανάψει τους προβολείς ενός GT,
  • να έχει οδηγήσει νύχτα χρησιμοποιώντας το σύστημα φωτισμού matrix,
  • να γνωρίζει (ή να ανακαλύψει) ποια διασημότητα οδηγεί ένα δεξιοτίμονο Insignia στην Αγγλία (στοιχείο: ο οδηγός έχει εμπλοκή στην Opel επί αρκετά χρόνια και αγαπά το ποδόσφαιρο),
  • να έχει βρει έναν ‘καρχαρία’ κρυμμένο στο εσωτερικό ενός αυτοκινήτου Opel,
  •  ή να έχει κάνει ένα νέο φίλο στο πίσω τμήμα ενός Rekord Caravan.

Τουλάχιστον μία φορά στη ζωή του ένας οπαδός Opel πρέπει επίσης:

  • να έχει επισκεφθεί το Opel Baths στο Wiesbaden και να έχει απολαύσει τη θέα από την περιοχή του Rhine-Main,
  • να έχει τραβήξει  μία selfie με τον Adam Opel στην παλιά κύρια είσοδο της εταιρίας στο Rüsselsheim,
  • να έχει παραγγείλει ένα «Manta-Teller» (γαστρονομικό αριστούργημα που αποτελείται από λουκάνικο κάρυ, chips, μαγιονέζα και ketchup).

Τα 120 καθήκοντα περιέχουν επίσης πολλές υποδείξεις και υποχρεώσεις. Μεταξύ των άλλων οι οπαδοί Opel πρέπει να γνωρίζουν τα «Green Monster» και «Black Widow», και να έχουν διοργανώσει ένα οικογενειακό πικνίκ με αυτοκίνητο της μάρκας. Επίσης πρέπει να έχουν δει μία συγκεκριμένη ταινία της Brigitte Bardot.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι φίλοι της μάρκας πρέπει να επισκεφθούν το www.opelpost.com, όπου περιλαμβάνονται και τα 120 πράγματα που είναι επιβεβλημένα για έναν «Opel fan».

 

Νίκος Τσάδαρης

Σχετικά Tags
Opel