Φαρμακεία “σημείο φροντίδας” από τους φαρμακοποιούς

Με βασικό μήνυμα την εμπιστοσύνη και την αξιοπιστία, η PharmaPLUS δημιουργεί για τα φαρμακεία που απαρτίζουν το δίκτυό της την επικοινωνιακή καμπάνια «Σημείο Φροντίδας».

Το «Σημείο Φροντίδας» της PharmaPLUS δεν είναι άλλο από το ελληνικό φαρμακείο, που καλύπτει με την επιστημονική συμβουλή και τα εγκεκριμένα και καινοτόμα προϊόντα του τις καθημερινές ανάγκες των καταναλωτών, προσφέροντας αξιόπιστες και αποτελεσματικές λύσεις σε θέματα υγείας και ομορφιάς. Στόχος της επικοινωνιακής καμπάνιας της PharmaPLUS, που σηματοδοτεί το φετινό φθινόπωρο, είναι να ενημερώσει τους καταναλωτές ότι ο χώρος του φαρμακείου είναι ένα σημείο φροντίδας, όπου ο καθένας μπορεί να νιώσει σιγουριά κι ασφάλεια μέσα από τη σχέση εμπιστοσύνης με τον επιστήμονα φαρμακοποιό.

Στο πλαίσιο αυτό, δημιουργήθηκε ένα ειδικά διαμορφωμένο έντυπο 16 σελίδων με την υπογραφή και το όνομα κάθε φαρμακοποιού του δικτύου με τίτλο «Φαρμακείο Σημείο Φροντίδας». Στο έντυπο, το οποίο προγραμματίζεται να κυκλοφορεί 2 φορές τον χρόνο και διανέμεται δωρεάν από τα φαρμακεία μέλη του δικτύου PharmaPLUS, καταξιωμένοι ιατροί και επιστήμονες υγείας υπογράφουν άρθρα σχετικά με επίκαιρα θέματα υγείας κι ευζωίας. Στο πρώτο τεύχος, η θεματολογία περιλαμβάνει πληροφορίες για τις αρθρώσεις, τη στοματική Υγιεινή, την όραση και θέματα που αφορούν το γαστρεντερικό σύστημα. Παράλληλα, προβάλλονται οι προσφορές του Φαρμακείου σε προϊόντα υγείας και ομορφιάς από τις οποίες μπορεί να ωφεληθεί ο καταναλωτής. Το πρώτο τεύχος του εντύπου «Φαρμακείο Σημείο Φροντίδας» θα παραμείνει στα φαρμακεία PharmaPLUS μέχρι το Νοέμβριο 2014.

Η ενέργεια Σημείο Φροντίδας επικοινωνήθηκε κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη σε γνωστούς ραδιοφωνικούς σταθμούς ενημερώνοντας τους καταναλωτές για το δίκτυο PharmaPLUS και τη φιλοσοφία του. Η Κατερίνα Ζαρίφη, ο Ευθύμης Ζησάκης και η Μαρία Βασιλάκη μίλησαν στις εκπομπές τους για τη φιλοσοφία των φαρμακείων PharmaPLUS. Η αξιοπιστία, τα καινοτόμα σκευάσματα, η πολύτιμη συμβουλή του φαρμακοποιού, η εμπιστοσύνη, καθώς και οι μοναδικές προσφορές μέσω της κάρτας προνομίων +pluscard, συνθέτουν τις αρχές του πρώτου και πιο ολοκληρωμένου δικτύου φαρμακείων στη χώρα μας οι οποίες προβλήθηκαν κατά τη διάρκεια του ραδιοφωνικού σποτ, το οποίο μπορείτε να ακούσετε στην ιστοσελίδα της PharmaPLUS, http://www.pharmaplus.gr/ta-nea-mas.

Αναγνωρίστε τα φαρμακείου του δικτύου PharmaPLUS με σήμα τον σταυρό στην πορτοκαλί κάψουλα.