Myeupepsia.gr: Συμβουλές για τη διατήρηση της καλής πέψης

Το Myeupepsia.gr είναι το νέο ενημερωτικό website που φιλοξενεί απλές και χρήσιμες συμβουλές για την αποκατάσταση και διατήρηση της καλής πέψης, την ενδυνάμωση της ευεξίας, καθώς και πληροφορίες για το πεπτικό σύστημα. Εστιάζει σε πεπτικά προβλήματα, όπως η δυσκοιλιότητα, η διάρροια, ο τυμπανισμός και οι καούρες, και προτείνει τρόπους αντιμετώπισης, μέσα από μικρές αλλαγές στον καθημερινό τρόπο ζωής. Το Myeupepsia.gr υποστηρίζεται από την Benegast, την εξειδικευμένη σειρά προϊόντων για το γαστρεντερικό σύστημα της OmegaPharma.

Από τις 8 Σεπτεμβρίου μέχρι και τις 12 Οκτωβρίου, το κοινό έχει την ευκαιρία να συμμετάσχει στο μεγάλο διαγωνισμό «Μυστικά για γερά στομάχια» που διεξάγεται στην επίσημη Facebookpage του Myeupepsia.gr, με 5 πλούσια πακέτα δώρων, 1 κάθε εβδομάδα.

Συγκεκριμένα, οι Facebookusers μπορούν να κερδίσουν τα εξής δώρα: Πρόγραμμα διατροφολογικής υποστήριξης από την επιστημονική ομάδα ΑΠΙΣΧΝΑΝΣΙΣ του διατροφολόγου Δ. Γρηγοράκη, ένα πακέτο “Cycle & GetFit” που περιλαμβάνει εξοπλισμό ποδηλασίας, το “RunningLikeTheWind” με εξειδικευμένα αθλητικά είδη για τρέξιμο, το “WorkingOut @ Home” με αξεσουάρ για άθληση μέσα στο σπίτι, καθώς και το “SnowboardTime” για τους fans του snowboarding.