Έχεις πάθος με τα σνακ & τις μπάρες; Θα λατρέψεις την Εurodiet

Ποιος θα έλεγε όχι σε μία μπάρα σοκολάτας ή σε ένα σνακ με γεύση πάπρικα; Η Eurodiet έχει στη γκάμα της περισσότερες από 60 γεύσεις, αλμυρές και γλυκές οι οποίες προσαρμόζονται στην καθημερινότητα σας. Τα φυλάτε στο ντουλάπι σας και τα καταναλώνετε όλες τις ώρες μέσα στη μέρα σαν σνακ ή κυρίως πιάτο.

Οι περισσότεροι έχουν στο μυαλό τους ότι δίαιτα σημαίνει καταπίεση και απαγόρευση. Η δυνατότητα που σου δίνει η ιατρική μέθοδος Eurodiet να τρως σοκολάτα ή πατατάκια από την πρώτη ημέρα της δίαιτας, σε κρατά παρακινημένο και διώχνει την ψυχολογία της "τιμωρίας" και της στέρησης που συνήθως προκαλούν οι δίαιτες.

Γλυκά ή αλμυρά, έτοιμα ή όχι, το σίγουρο είναι ότι τα προϊόντα Eurodiet δημιουργήθηκαν για να σας κάνουν να ξεχάσετε ότι κάνετε δίαιτα ενώ κάθε μερίδα Eurodiet είναι αρκετή για να σας παρέχει διατροφικά ό,τι και μία μικρή μερίδα ψάρι με λαχανικά και φρούτο!

Γιατί να προτιμήσετε μία μπάρα σοκολάτας Eurodiet αντί αντίστοιχου τροφίμου στο εμπόριο; Γιατί έχει κατά 35% λιγότερες θερμίδες, 70% λιγότερα λιπαρά, 50% λιγότερους υδατάνθρακες, 85% λιγότερα σάκχαρα και 70% παραπάνω πρωτεΐνη σε σχέση με την κλασική σοκολάτα.

Τηλ. επικοινωνίας: 210 9373020 - 801 11 93300  

www.eurodiet.gr