Δεν έχεις διάθεση; Χρειάζεσαι ενέργεια; Eurodiet

Aν γυρνάτε στο σπίτι μετά τη δουλειά και σωριάζεστε κατάκοποι στον καναπέ, αν αποφεύγετε να φάτε γιατί μετά νιώθετε έντονη υπνηλία ή αν αναζητάτε γλυκό για να τονωθείτε τότε η λύση βρίσκεται στη ρύθμιση του οργανισμού σας με την ιατρική μέθοδο Eurodiet.

Με τα Ιατρικά προγράμματα της Eurodiet δημιουργούνται συνθήκες ορμονικής και διατροφικής ισορροπίας στο σώμα σας, ενώ παράλληλα ενεργοποιούνται πολλοί διαφορετικοί μηχανισμοί που προκαλούν έντονο κορεσμό, καλή διάθεση και ευεξία, μηχανισμοί αντιοξείδωσης και αντιγήρανσης. Ο εφοδιασμός του οργανισμού με όλα τα απαραίτητα διατροφικά στοιχεία δηλαδή με πρωτεΐνες υψηλής βιολογικής αξίας, καλά λιπαρά, υδατάνθρακες βραδείας απορρόφησης, βιταμίνες, μέταλλα και ιχνοστοιχεία έχεις ως αποτέλεσμα την ανακούφιση από συμπτώματα της καθημερινότητας όπως εξάντληση, ατονία και πείνα.

Το σημαντικότερο πλεονέκτημα είναι ότι μέσα από την πορεία αυτή αποκτάτε τη γνώση να τρώτε σωστά, λαμβάνετε διατροφική αγωγή και συντηρείτε την ισορροπία του οργανισμού σας εφ όρου ζωής.  

Τηλ. επικοινωνίας: 210 9373020 - 801 11 93300  

www.eurodiet.gr