Φέτος το καλοκαίρι, τρώμε τα πάντα… με Eurodiet

Kαλοκαίρι...H εποχή που οι περισσότεροι από μας περιμένουμε ανυπόμονα όλον τον χρόνο γιατί έχει συνδεθεί με την ξεκούραση του οργανισμού μας! Γνωρίζετε όμως ότι η ζέστη, οι πολλές ώρες στην παραλία, η αυξημένη έκθεση στον ήλιο και η διατροφική «χαλάρωση» μπορούν να καταπονήσουν τον οργανισμό;

H ιατρική μέθοδος Eurodiet προσφέρει μία σειρά από έτοιμα γλυκά και αλμυρά σνακ ειδκά σχεδιασμένα για να υποστηρίξουν τον οργανισμό σας στη διάρκεια της καλοκαιρινής περιόδου. Μπάρες δημητριακών, μπάρες σοκολάτας, μπισκότα, κέικ, φυστίκια σόγιας, σνακ με γεύση πάπρικα, κράκερ, οργανικά ψωμάκια και ροφήματα που μπορείτε να τα έχετε μαζί σας στην παραλία ή στη βόλτα σας.

Τι έχει ανάγκη ο οργανισμός σας? Σνακ Eurodiet, γιατί έχουν χαμηλό γλυκαιμικό δείκτη οπότε δημιουργούν έντονο αίσθημα κορεσμού, αποτρέποντας σας από το τσιμπολόγημα σνακ πλούσιων σε σάκχαρα ή/και λιπαρά όπως milkshakes, σάντουιτς, χυμοί και φρουτοσαλάτες. Επίσης, το περιεχόμενο των σνακ Eurodiet σε πρωτεΐνες υψηλής βιολογικής αξίας προστατεύει τη μυϊκή σας μάζα στο μεσοδιάστημα των κυρίως γευμάτων σας, ενώ η υψηλή περιεκτικότητα τους σε βιταμίνες, μέταλλα και ιχνοστοιχεία ενισχύει την ανιοξειδωτική άμυνα του οργανισμού προστατεύοντας το δέρμα σας από τις υπεριώδεις ακτίνες του ήλιου.   

 

Τηλ. επικοινωνίας: 210 9373020 - 801 11 93300  

www.eurodiet.gr