Η Shakira στη νέα παγκόσμια εκστρατεία του Activia

Την έναρξη μιας συναρπαστικής συνεργασίας με την Κολομβιανή σούπερσταρ Shakira, ανακοινώνει σήμερα η Danone Γαλακτοκομικά Προϊόντα Α.Ε., στο πλαίσιο της παγκόσμιας εκστρατείας «Dare to Feel Good» του Activia.  

Η νέα καμπάνια της διεθνούς συνεργασίας, με βασικό μήνυμα «Η καλή διάθεση ξεκινά από μέσα σου», γυρίστηκε στη Βαρκελώνη και δείχνει τη Shakira σ’ ένα παραμυθένιο δάσος, να «αγκαλιάζεται» από χρυσόσκονη εκφράζοντας έτσι την καλή της εσωτερική διάθεση.

«Η φροντίδα της εσωτερικής μας υγείας είναι το κλειδί για την προσωπική μας ευημερία» όπως επισημαίνει η διεθνούς φήμης σούπερσταρ Shakira, τονίζοντας πως «ο χορός, αποτελεί τον καλύτερο τρόπο για να εκφράσεις πως είσαι καλά μέσα σου και το δείχνεις». 

Το νέο τραγούδι «Dare (LaLaLa)» - που περιλαμβάνεται στο ολοκαίνουργιο άλμπουμ «Shakira» και κυκλοφορεί στις 25 Μαρτίου 2014 - αποτελεί το soundtrack της νέας τηλεοπτικής καμπάνιας. Η διαφήμιση δημιουργήθηκε από την Vinizius Young & Rubicam της Βαρκελώνης και αποτελεί την πρώτη παγκόσμια εκστρατεία επικοινωνίας του Activia, που θα κυκλοφορήσει ταυτόχρονα σε περισσότερες από 50 χώρες σε όλο τον κόσμο την 16η Μαρτίου 2014. 

Την καλλιτεχνική επιμέλεια ανέλαβε ο διεθνούς φήμης φωτογράφος και σκηνοθέτης Jaume de Laiguana, σε συνεργασία με τον βραβευμένο με Όσκαρ σκηνοθέτη Eugenio Caballero και τον βραβευμένο Javier Aguirresarobe. 

«Το πρόσωπο της Shakira αποτελεί την ιδανική επιλογή για την επικοινωνία της καλής εσωτερικής υγείας και ευεξίας μέσω της φροντίδας του πεπτικού» όπως τονίζει η Μιράντα Δεκάζου, Υπεύθυνη Μάρκετινγκ της Danone Γαλακτοκομικά Προϊόντα Α.Ε., υπογραμμίζοντας πως «η παγκοσμίου φήμης performer αποτελεί εξαιρετικό παράδειγμα της αξίας που έχει η καλή διάθεση που ξεκινά από μέσα, στην ατομική έκφραση μέσω του χορού». 

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την εκστρατεία, αποκλειστικά videos,backstage και για το νέο άλμπουμ της Shakira θα βρείτε στο www.activia.com (διαθέσιμα στις 16 Μαρτίου).

 

Περισσότερα νέα και συνεχής ροή ειδήσεων στο facebookpage του Activia: www.facebook.com/activia.greece

 

Δείτε τα videos από τη διαφήμιση και μοναδικά backstage:

https://www.youtube.com/watch?v=KpHHU6ER5BM&feature=youtu.be

 

 

Σχετικά με τη Shakira

Στη διάρκεια της σταδιοδρομίας της, η κολομβιανή καλλιτέχνης Shakira, έχει βραβευθεί με Grammy, ενώ οι πωλήσεις των δίσκων της ξεπερνούν τα 60 εκατ. παγκοσμίως. Στις διακρίσεις της, μεταξύ άλλων, περιλαμβάνονται τα εξής: 2 βραβεία Grammy, 8 Latin Grammys, 4 βραβεία World Music Awards, 3 American Music Awards και 5 Billboard Music Awards.

Είναι η μοναδική καλλιτέχνης από τη Νότια Αμερική με σημαντικές εμπορικές επιτυχίες στις ΗΠΑ, έχοντας συνολικά 4 επιτυχίες στη λίστα των 20 κορυφαίων singles (σε πωλήσεις) την τελευταία δεκαετία. Στην ηλικία των 18 ετών ίδρυσε το Pies Descalzos (Barefoot) Foundation, που παρέχει εκπαίδευση και διατροφή σε περισσότερα από 6 χιλ. εξαθλιωμένα παιδιά στην Κολομβία. Το έργο του ιδρύματος επεκτείνεται και σε άλλες χώρες, υποστηρίζοντας τα παιδιά που βρίσκονται σε ανάγκη, στην Αϊτή και τη Νότια Αφρική.

Τον Οκτώβριο του 2011, η Shakira πήρε το χρίσμα ως μέλος της Συμβουλευτικής Επιτροπής του προέδρου Μπάρακ Ομπάμα, για τη συμβολή της στην Εκπαιδευτική Αριστεία των Ισπανών. Η Shakira υπήρξε coach στην 4η σεζόν του διαγωνισμού «The Voice» -του τηλεοπτικού σταθμού NBC-, αναζητώντας την καλύτερη φωνή του έθνους, ενώ σύντομα, θα επιστρέψει και στην 6η σεζόν. Να σημειωθεί πως το νέο άλμπουμ της Shakira θα κυκλοφορήσει την 25η Μαρτίου.

 

Σχετικά με Danone Γαλακτοκομικά

Η Danone Γαλακτοκομικά αποτελεί παγκόσμιο ηγέτη στην αγορά των νωπών γαλακτοκομικών προϊόντων, με προβιοτικά και άλλα εξειδικευμένα φρέσκα γαλακτοκομικά προϊόντα.

Τα πρώτα βήματα της Danone Γαλακτοκομικά έγιναν το 1919 στη Βαρκελώνη με την πώληση των προϊόντων από τον Daniel Carasso. Σήμερα, παραμένει σταθερά προσηλωμένη στην εκπλήρωση της αποστολής της, που δεν είναι άλλη από το να «προσφέρει υγεία μέσω των τροφίμων σε όσο το δυνατόν περισσότερους ανθρώπους». Εμπορεύεται μια μεγάλη ποικιλία από εύγεστα και θρεπτικά φρέσκα γαλακτοκομικά προϊόντα σε περισσότερες από 70 χώρες σε όλο τον κόσμο.

Στην Ελλάδα, η Danone Γαλακτοκομικά Προϊόντα Α.Ε. λειτουργεί ως ανεξάρτητη εταιρεία από το Μάιο του 2005. Ανταποκρινόμενη στις ανάγκες των Ελλήνων καταναλωτών, το 2007 λάνσαρε το Activia που βασίζεται σε μια συγκεκριμένη και μοναδική συνταγή, η οποία συνδυάζει τα πλεονεκτήματα μιας επιτυχημένης διεθνούς μάρκας, ιδανικά προσαρμοσμένη στις γεύσεις των Ελλήνων. 

Σχετικά με το Activia

Με παρουσία σε περισσότερες από 70 χώρες σε 5 ηπείρους, το Activia αποτελεί κορυφαίο brand στα φρέσκα γαλακτοκομικά προϊόντα, το οποίο παράγεται από το 1987. Περιέχει ένα μοναδικό μείγμα από μια αποκλειστική για την Danone καλλιέργεια γιαουρτιού και τον αποκλειστικό μικροοργανισμό Bifidus ActiRegularis (περισσότερα από 4 δισεκατομμύρια μικροοργανισμοί Bifidus Actiregularis βρίσκονται σε μια μερίδα των 200g). Κλινικές μελέτες έχουν αποδείξει ότι ο Bifidus Actiregularis επιβιώνει της διέλευσης του πεπτικού, παραμένοντας ζωντανός σε μεγάλες ποσότητες στην εντερική χλωρίδα.