Καταπολεμήστε τα συμπτώματα του φουσκώματος και της δυσπεψίας

Η δυσπεψία και ο μετεωρισμός , δηλαδή η παρουσία αέρα στο έντερο, δεν είναι ασθένειες, αλλά πολύ συνηθισμένες διαταραχές του γαστρεντερικού, οι οποίες συχνά επηρεάζουν έντονα την καθημερινότητά μας και διαλύουν την ποιότητα ζωής μας.

Πολλοί άνθρωποι βιώνουν το αίσθημα φουσκώματος και πρησμένης κοιλιάς που μπορεί να συνοδεύεται  με συμπτώματα όπως ήπιος πόνος ή δυσφορία στο άνω μέρος της κοιλιάς, ναυτία και ρεψίματα.

Εκτιμάται ότι έως και 7 στους 10 ενήλικες που πάσχουν είτε από δυσκοιλιότητα, είτε από σύνδρομο ευερέθιστου εντέρου. Επίσης ταλαιπωρούνται από φούσκωμα και μετεωρισμό.

Όμως η δυσπεψία και το φούσκωμα  μπορούν σήμερα να αντιμετωπιστούν  με επιτυχία με ένα άμεσα αποτελεσματικό προϊόν για την πρόληψη και την ανακούφιση των συμπτωμάτων της δυσπεψίας και του μετεωρισμού. Πρόκειται για ένα σκεύασμα με δύο δραστικά συστατικά, τη σιμεθικόνη και τον ενεργό άνθρακα χάρη στα οποία μπορεί να αντιμετωπιστεί αποτελεσματικά το πρόβλημα. Η εμπορική ονομασία του είναι Carbosylane® και είναι ένα προϊόν με 20ετή παρουσία στην Ελλάδα για την πρόληψη και την ανακούφιση των συμπτωμάτων της δυσπεψίας και του μετεωρισμού .Κάθε δόση Carbosylane® αποτελείται από 2 κάψουλες , μια μπλε και μια κόκκινη,  οι οποίες περιέχουν 140mg ενεργού άνθρακα και 45 mg σιμεθικόνης ανά κάψουλα.

 

Η μπλε κάψουλα απελευθερώνει τα δραστικά συστατικά της στο στομάχι δρώντας έτσι σε διαταραχές της ανώτερης μοίρας του πεπτικού συστήματος και η κόκκινη κάψουλα δε διαλύεται στο στομάχι αλλά αντίθετα απελευθερώνει τα δραστικά συστατικά της στο έντερο δρώντας έτσι σε διαταραχές της κατώτερης μοίρας του πεπτικού συστήματος.

Η συνήθης δοσολογία είναι 3 φορές την ημέρα, πριν ή μετά τα κύρια γεύματα και το Carbosylane® απορροφά τα αέρια από το στομάχι και το έντερο ενώ αποβάλλεται χωρίς να απορροφηθεί από τον οργανισμό. Σημαντικό για τους χρήστες είναι να γνωρίζουν οτι όλα τα  συγχορηγούμενα με το Carbosylane® φάρμακα πρέπει να χορηγούνται τουλάχιστον μία ώρα πριν ή τουλάχιστον μία ώρα μετά τη λήψη του. Το προϊόν διατίθεται στην ελληνική αγορά από την εταιρεία ΦΑΡΜΑΣΕΡΒ-ΛΙΛΛΥ ΑΕΒΕ.