Ο γυναικείος οργασμός εξαρτάται από το χιούμορ και το χρήμα του άνδρα!

Η ένταση του γυναικείου οργασμού, η συχνότητα αλλά και η σεξουαλική ικανοποίηση εξαρτάται από την επιλογή του συντρόφου. Μια νέα μελέτη ανακάλυψε ότι η συχνότητα και η ένταση του γυναικείου οργασμού ήταν ισχυρότερη όταν ο σύντροφος τους είχε χιούμορ, αυτοπεποίθηση και υψηλό οικογενειακό εισόδημα.

Ερευνητές από το Πανεπιστήμιο του Albany κάλεσαν φοιτήτριες που βρίσκονταν σε σχέση να συμπληρώσουν ειδικά ερωτηματολόγια και να βαθμολογήσουν το πόσο συχνά έφταναν σε οργασμό κατά τη σεξουαλική επαφή, συγκρίνοντας τις απαντήσεις το με το οικογενειακό εισόδημα, την αυτοπεποίθηση και την ελκυστικότητα του συντρόφου τους.

Η ένταση του οργασμού φάνηκε ότι εξαρτιόταν από το πόσο έλκονταν οι γυναίκες από τον σύντροφό τους, πόσο συχνά έκαναν σεξ μέσα στην βδομάδα, και πόσο μεγάλη ήταν η σεξουαλική ικανοποίηση. Η συχνότητα που οι γυναίκες είχαν οργασμό σχετιζόταν σε μεγάλο βαθμό με την ένταση του οργασμού, και η ένταση του οργασμού ήταν "ήταν πιο αξιόπιστο μέτρο πρόβλεψης του μεγέθους της σεξουαλικής ικανοποίησης της γυναίκας από ότι η συχνότητα του οργασμού", είπε ο επικεφαλής της μελέτης Τζωρτζ Γκάλοπ.

Οι γυναίκες οι οποίοι άρχισαν να έχουν σεξουαλική επαφή σε μικρότερη ηλικία, είχαν περισσότερους συντρόφους, έζησαν περισσότερους οργασμούς, και ήταν πιο σεξουαλικά ικανοποιημένες, όπως ανέφεραν.

"Βρήκαμε ότι μια σειρά από ψυχολογικά χαρακτηριστικά του συντρόφου – όπως κίνητρα, ευφυΐα, εστίαση, και αποφασιστικότητα – προέβλεπαν την σεξουαλική ικανοποίησης της γυναίκας", ανέφεραν οι ερευνητές και προσέθεσαν ότι "η αίσθηση του χιούμορ του συντρόφου τους, όχι μόνο προέβλεπε την αυτοπεποίθηση και το οικογενειακό του εισόδημα αλλά αποτελούσε παράμετρο πρόβλεψης για το πόσο συχνά έκαναν σεξ μαζί του και πόσο συχνά έφταναν σε οργασμό".