To Kos Aktis Art Hotel στα 50 καλύτερα ξενοδοχεία του κόσμου

Η διάκριση προέρχεται από το κορυφαίο Condé Nast Traveler

Γράφει η Νάντια Μασσαχού

«Το minimal design έρχεται κόντρα με τον πληθωρικό χαρακτήρα του νησιού, τους ναούς και τα κειμήλια αρχιτεκτονικής κληρονομιάς. Ωστόσο ό,τι λείπει από την «πλουμιστή» ατμόσφαιρα έρχεται να καλυφθεί μέσα από τη μινιμαλιστική αισθητική που γοητεύει. Τα τεράστια παράθυρα των δωματίων που μοιάζουν προέκταση της θάλασσας, το νόστιμο παραδοσιακό πρωινό με τοπικές λιχουδιές (δοκιμάστε οπωσδήποτε τους λουκουμάδες) και πολλές ακόμα λεπτομέρειες της διαμονής σας υπηρετούν άψογα το less is more.»

Αυτά γράφτηκαν για το ξενοδοχείο Kos Aktis στο κορυφαίο ταξιδιωτικό μέσο Condé Nast Traveler, εντάσσοντας το ξενοδοχείο στα καλύτερα 50 του πλανήτη.

Το ξενοδοχείο Kos Aktis Art Ηotel ψηφίστηκε ανάμεσα στα 50 καλύτερα ξενοδοχεία στον κόσμο για το 2016, από τους αναγνώστες του Condé Nast Traveler, για τα βραβεία Readers' Choice Awards.

Η ευρεία αναγνώριση της ένθερμης φιλοξενίας και της υψηλής ποιότητας υπηρεσιών του ξενοδοχείου από τους αναγνώστες του περιοδικού, αποτελεί τη μέγιστη αναγνώριση των προσπαθειών μας και κάνει ιδιαίτερα υπερήφανη όλη την ομάδα του ομίλου Divine Hotels.

Το Condé Nast Traveler είναι ένα περιοδικό ταξιδιού και lifestyle που εκδίδεται από τον αμερικανικό εκδοτικό όμιλο Condé Nast.

Θεωρείται το δημοφιλέστερο περιοδικό ταξιδιού στον κόσμο, με περισσότερους από 3.000.000 αναγνώστες, ενώ έχει κερδίσει 25 εθνικά βραβεία αμερικανικού Τύπου.

Δείτε τη λίστα με τα καλύτερα ξενοδοχεία στον κόσμο