Bραβεύσεις της Grecotel στα Greek Hospitality Awards 2016

Η Grecotel απέσπασε για μία ακόμα φορά πολυάριθμες διακρίσεις στην τελετή απονομής των Greek Hospitality Awards 2016, τα οποία διοργάνωσαν για 2η συνεχόμενη χρονιά η Ethos Awards και το περιοδικό ΧΡΗΜΑ σε συνεργασία με τον εκθεσιακό φορέα ΔΕΘ Helexpo. Το Amirandes Grecotel Exclusive Resort απέσπασε το κορυφαίο βραβείο του θεσμού: TopGreekHotel 2016, ενώ στην Grecotelαπονεμήθηκε το χρυσό βραβείο στην κατηγορία Best Hotel & Resort Brand. Η Grecotel και τα ξενοδοχεία του Ομίλου Ν. Δασκαλαντωνάκη – Grecotelαπέσπασαν επιπλέον7 χρυσά, 3 ασημένια και 1 Χάλκινο βραβείοσε επιλεγμένες κατηγορίες.

Από τις συνολικά 36 κατηγορίες βραβείων ο Όμιλος Ν. Δασκαλαντωνάκη – Grecotel απέσπασε εκτός από το κορυφαίο βραβείο Top Greek Hotel 2016 για τοAmirandes, 12 βραβεία τόσο για τα ξενοδοχεία του, όσο και για τους τομείς: γαστρονομία, website, προστασία του περιβάλλοντος& Loyalty Club.

Αναλυτικά οι διακρίσεις έχουν ως εξής:

TOP GREEK HOTEL 2016: Amirandes Grecotel Exclusive Resort

GOLD AWARD

SILVER AWARD

BRONZE AWARD

Εκ μέρους του Ομίλου τα βραβεία παρέλαβαν οι κκ. Τσίχλης Γιάννης, Πλέτσας Κωνσταντίνος, Μηναδάκης Μιχάλης, Δασκαλαντωνάκης Κώστας, Χονδρός Δημήτρης, Καρασούλη Μαίρη και Ιγνατίδου Ιωάννα.

Τα φετινά Greek Hospitality Awards αναδείχθηκαν από την επιτροπή αξιολόγησης, που απαρτίζεται από εξέχουσες προσωπικότητες από τον επιχειρηματικό, πανεπιστημιακό και τουριστικό κλάδο αλλά και το ευρύ κοινό, ενώ η απονομή στους τελικούς νικητές έλαβε χώρα με την παρουσία της Αναπληρώτριας Υπουργού Τουρισμού κας Έλενας Κουντουρά.