Μοναδικές οικογενειακές διακοπές στα Louis Hotels

Χαρείτε ξέγνοιαστες, οικογενειακές διακοπές σε ένα από 19 ξενοδοχεία τεσσάρων και πέντε αστέρων της Louis Hotels, που σας προσφέρουν συμφέρουσες λύσεις για όλα τα γούστα και τις ηλικίες στα πιο όμορφα ελληνικά νησιά.

Συνδυάζοντας άψογη εξυπηρέτηση, ποιότητα και υψηλές παροχές σε προσιτές τιμές τα ξενοδοχεία Louis Hotels Louis Hotels θα δώσουν μια ανάσα δροσιάς στις καλοκαιρινές σας διακοπές.

Προσφορές

Πιο συγκεκριμένα, στο ξενοδοχείο Primasol Louis Ionian Sun, στην ακτή του Αγίου Ιωάννη Μελιτειέων στην Κέρκυρα, οι τιμές αρχίζουν από 73€ το άτομο την ημέρα σε all Inclusive, που συμπεριλαμβάνει όλα τα γεύματα, αλλά και ποτά, σνακ και παγωτά.

Επιπλέον, στο Louis Plagos Beach στο Τσιλιβί της Ζακύνθου, προσφέρεται διαμονή από 76€ το άτομο την ημέρα, all Inclusive.

Ακόμη, το οικογενειακό ξενοδοχείο Louis Colossos Beach στη Ρόδο, που βρίσκεται στην Καλλιθέα, προφέρει και αυτό διαμονή σε All Inclusive, από 69€ το άτομο την ημέρα. Όλες οι πιο πάνω προσφορές ισχύουν για ελάχιστη διαμονή 4 διανυκτερεύσεων.

Αέρας ανανέωσης στο Louis Creta Princess

Το ξενοδοχείο Louis Creta Princess, στα πανέμορφα Χανιά, σας περιμένει για αξέχαστες οικογενειακές διακοπές. Τα 420 δωμάτια του έχουν ανακαινιστεί πλήρως και διαθέτουν καινούρια έπιπλα στα δωμάτια και το μπαλκόνι.

Το νέο υδροπάρκο με 5 διαφορετικές τσουλήθρες, υπόσχεται απαράμιλλες στιγμές κεφιού και δροσιάς, τόσο για τους ενήλικες όσο και για παιδιά, από 8 χρονών και άνω.

Για τους μικρούς φίλους του ξενοδοχείου δημιουργήθηκε δεύτερη πισίνα με ειδικά παιχνίδια στο νερό, όπου μπορούν να παίξουν και με τους γονείς τους. Επίσης το παιδικό κλάμπ και ο παιδότοπος έχουν πλήρως αναβαθμιστεί, χαρίζοντας ατελείωτη διασκέδαση στα παιδιά και χαλάρωση στους γονείς.

Τέλος, έχει δημιουργηθεί και νέο Ασιατικό εστιατόριο, το οποίο περιλαμβάνεται στο all Inclusive, προσφέροντας μοναδικές γεύσεις με θέα τη θάλασσα. Το Louis Creta Princess, προσφέρει all Inclusive πακέτα, που συμπεριλαμβάνουν όλα τα γεύματα, τα παγωτά, τα σνακ και τα ποτά σε τιμές που ξεκινούν από 72€ το άτομο.

Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις επικοινωνήστε στο 2103749000.

Δείτε περισσοτερα με ένα κλικ εδώ