Δύο ελληνικά ξενοδοχεία στα κορυφαία της Ευρώπης για οικογενειακές διακοπές

Σε Χαλκιδική και Μεσσηνία τα δύο ξενοδοχεία που διακρίθηκαν στη λίστα της Telegraph

Οι οικογενειακές διακοπές πάντα μοιάζουν αρκετά κουραστικές, όταν το μόνο που έχετενα κάνετε είναι να ασχολείστε με τα αγγελούδια σας.

Πώς θα σας φαινόταν η ιδέα, ωστόσο, να μπορείτε να απολαύσετε χαλαρωτικές στιγμές όση ώρα τα παιδιά σας συμμετέχουν σε επιμορφωτικά προγράμματα, περνάνε τον χρόνο τους παίζοντας και μαθαίνοντας, ταυτόχρονα, εποικοδομητικά πράγματα και επιβλέπονται από έμπειρους εκπαιδευτικούς;

Η βρετανική Telegraph ανέδειξε εκείνα τα ξενοδοχεία που κάτι τέτοιο μπορεί να γίνει πραγματικότητα, συμπεριλαμβάνοντας, μάλιστα, στις προτάσεις της και δύο ελληνικά resort.

Το Sani Beach Club του πολυτελούς ξενοδοχειακού συγκροτήματος και ταυτόχρονα οικολογικού καταφυγίου 4.500 στρεμμάτων με θέα στον Όλυμπο και το Αιγαίο Sani Resort, όπου συνυπάρχουν αρμονικά άνθρωπος και φύση, είναι το πρώτο ελληνικό ξενοδοχείο που συναντάται στη λίστα της βρετανικής Telegraph.

Το resort διακρίθηκε στην πρώτη θέση στην κατηγορία οικογενειακές διακοπές με μωράκια και μικρά παιδιά στα πρώτα χρόνια της ζωής τους.

Στις εγκαταστάσεις του θα έχετε πληθώρα επιλογών σε ό,τι αφορά εστίαση και ψυχαγωγία, αθλητικές δραστηριότητες, παραλίες, περιποιήσεις spa, παιδικές εκδηλώσεις και προγράμματα για όλη την οικογένεια.

Το Sani Beach Club, λοιπόν, δεσπόζει σε ένα παραμυθένιο φυσικό σκηνικό με πευκοδάση, μία καταγάλανη παραλία με ρηχά νερά και μια ευχάριστη ατμόσφαιρα που δημιουργεί θετική διάθεση.

Απευθύνεται κυρίως σε οικογένειες, αφού στους χώρους του γονείς και παιδιά μπορούν να διασκεδάσουν μαζί, επιλέγοντας από μία ευρεία γκάμα δραστηριοτήτων ψυχαγωγίας και πολυτελών εστιατορίων. (Σάνη, Κασσάνδρα, Χαλκιδική, τηλ. 23740 99400, www.sani-resort.com, fb page: Sani Resort).

Δείτε ποιο είναι το δεύτερο ελληνικό ξενοδοχείο που διακρίθηκε στη λίστα της Telegraph στο www.greekguide.com