10+1 μικροί, αρχιτεκτονικοί θησαυροί για να μείνεις στην Αθήνα

Στο site της Airbnb βρίσκεις πραγματικά διαμαντάκια και σε low budget όρους για διαμονή στο κέντρο της πόλης

Μια μικρή έρευνα ήταν αρκετή για να ανακαλύψουμε ότι στο κέντρο της Αθήνας έχουν φτιαχτεί πολύ όμορφα διαμερίσματα, πραγματικοί θησαυροί θα έλεγε κανείς, τα οποία όχι μόνο μπορείτε να τα απολαύσετε μέσα από το site της Airbnb αλλά και να κλείσετε για την διαμονή σας όσοι επισκέπτεστε την πόλη.

Προσφέροντας πλήρη ιδιωτικότητα και τις ανέσεις του σπιτιού σας, ξεχωρίζουν για τον μοντέρνο σχεδιασμό, το ιδιαίτερο design και την προσεγμένη διακόσμηση.

Τρία χαρακτηριστικά που μας κάνουν να πιστεύουμε ότι έχουν ξεπηδήσει από κάποιο editorial περιοδικού διακόσμησης σπιτιού.

Design στούντιο στο ιστορικό κέντρο

Στην καρδιά του ιστορικού κέντρου και στεγασμένο σε ένα κτήριο της δεκαετίας του '30, το συγκεκριμένο στούντιο συνδυάζει τις αρχές της κλασικής αρχιτεκτονικής και του industrial design, δημιουργώντας έναν χώρο φωτεινό και ευχάριστο για την διαμονή σας στην Αθήνα.

Από το μπαλκόνι του βλέπετε τον δρόμο της Περικλέους, ενώ σε απόσταση αναπνοής βρίσκεται η Πλατεία Συντάγματος, η Ερμού και η Πλατεία Αγίας Ειρήνης. Στο στούντιο μπορούν να φιλοξενηθούν έως 4 άτομα, καθώς διαθέτει ένα δωμάτιο με διπλό κρεβάτι και καναπέ που ανοίγει.

Τιμή: Από €60/ βραδιά

Περισσότερες λεπτομέρειες εδώ

Διαμέρισμα με μεγάλη βεράντα στην Ακρόπολη

Μπορεί να βρίσκεται στην περιοχή της Ακρόπολης, στην καρδιά του ιστορικού κέντρου της Αθήνας, ωστόσο το ατού του συγκεκριμένου διαμερίσματος δεν είναι αυτό, αλλά η 40 τ.μ. φωτεινή βεράντα του, η οποιά πραγματικά θα γίνει το αγαπημένο σας σημείο.

Πολύ φωτεινό, πολύ ευρύχωρο (95 τ.μ.) και με vintage και μοντέρνα στοιχεία, αποτελεί μια ολοκληρωμένη πρόταση διαμονής σαν στο σπίτι σας μακριά από αυτό.

Μπορεί να φιλοξενήσει έως έξι άτομα, ενώ διαθέτει όλες τις ανέσεις τόσο για ολιγοήμερη όσο και μακροχρόνια διαμονή.

Τιμή: Από €39/ βραδιά

Μάθετε περισσότερα εδώ

Φωτεινό loft στην Ακρόπολη

Με θέα στο Λόφο του Φιλοπάππου αυτό το φωτεινό, ευάερο και ευήλιο loft αποτελεί ιδανικό ορμητήριο για την εξερεύνηση της Αθήνας.

Με μοντέρνο design και διακόσμηση, artistic χαρακτήρα και σύγχρονες ανέσεις βρίσκεται πολύ κοντά στη στάση μετρό Μοναστηράκι, στη γραφική γειτονιά του Ψυρρή και εντοπίζεται στον έκτο όροφο απ' όπου μπορείτε να απολαύσετε και την πανέμορφη θέα του.

Μπορεί να φιλοξενήσει έως και έξι άτομα, ενώ είναι πλήρως εξοπλισμένο και διαθέτει ένα διπλό και δύο μονά κρεβάτια, έναν καναπέ που μετατρέπεται σε διπλό κρεβάτι, κουζίνα με όλες τις ανέσεις και ένα εσωτερικό αίθριο 20 τ.μ.

Τιμή: Από €53/ βραδιά

Ενημερωθείτε σχετικά εδώ

Κεντρικό διαμέρισμα στου Ψυρρή

Ένα πανέμορφο διαμέρισμα σε ένα πανέμορφο νεοκλασικό κτήριο του 1910 στη γειτονιά του Ψυρρή.

Το συγκεκριμένο διαμέρισμα είναι φωτεινό, μοντέρνο και επιπλωμένο με προσεγμένα έπιπλα και διακοσμητικά, ενώ μοιάζει να έχει ξεπηδήσει από κάποιο περιοδικό διακόσμησης σπιτιού.

Άνετο και ευρύχωρο, μπορεί να φιλοξενήσει έως και τέσσερα άτομα, ενώ παρέχει όλες εκείνες τις ανέσεις που χρειάζεστε και στο σπίτι σας. Βρίσκεται σε κεντρική τοποθεσία, ενώ το κτήριο δεν διαθέτει ασανσέρ.

Τιμή: Από €60/ βραδιά

Περισσότερες πληροφορίες εδώ

Ανακαινισμένο διαμέρισμα στα Εξάρχεια

Μεταξύ των στάσεων μετρό Πανεπιστήμιο και Ομόνοια, στην περιοχή των Εξαρχείων το συγκεκριμένο διαμέρισμα βρίσκεται πολύ κοντά στα κεντρικά αξιοθέατα της πόλης αλλά και στους πολυσύχναστους εμπορικούς της δρόμους.

Πρόκειται για ένα ολοκαίνουριο 60 τ.μ. διαμέρισμα καθώς η ανακαίνισή του ολοκληρώθηκε στις αρχές Οκτωβρίου, το οποίο θα σας μυήσει στο city vibe της πόλης.

Διαθέτει δωμάτιο με διπλό κρεβάτι, καναπέ που ανοίγει και μπορεί να φιλοξενήσει δύο άτομα και ακόμη έναν μονό καναπέ.

Τιμή: Από €25/ βραδιά

Ενημερωθείτε σχετικά εδώ

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο www.greekguide.com