Δέκα προτάσεις διαμονής για το τριήμερο της 28ης από €35 τη βραδιά

Ανακαλύψτε μοναδικές προσφορές σε πραγματικά value for money ξενοδοχεία

Προλαβαίνετε ακόμη να οργανώσετε την εξόρμησή σας για το τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου και να βρείτε δωμάτια σε cozy ξενώνες σε αρκετά χαμηλές τιμές.

Σε μία έρευνα που κάναμε ανακαλύψαμε μικρούς θησαυρούς σε πανέμορφα μέρη της Ελλάδας –Λίμνη Κερκίνη στις Σέρρες, Μέτσοβο, Λίμνη Πλαστήρα, Πήλιο κ.α.– σε value for money όρους που καλύπτουν και τα πιο χαμηλά budget.

Hotel Bitouni, Μέτσοβο, €35

Με ατού την προνομιακή τοποθεσία του με συγκλονιστική θέα στην οροσειρά της Πίνδου, το Hotel Bitouni είναι ένας παραδοσιακός ξενώνας σε κεντρικό σημείο του Μετσόβου που υπόσχεται ζεστή φιλοξενία. Όλοι οι χώροι του θυμίζουν παραδοσιακό μετσοβίτικο αρχοντικό –τα δωμάτιά του χαρακτηρίζονται από τα ζεστά χρώματα–, ενώ η οικογενειακή ατμόσφαιρα και θαλπωρή είναι διάχυτες παντού. Το πρωινό είναι σπιτικό και σερβίρεται στο χώρο της τραπεζαρίας, ενώ στο σαλόνι του ξενοδοχείου μπορείτε να δοκιμάσετε τοπικά εδέσματα όπως τυριά, τσίπουρο, κρασί, σπιτικές πίτες κ.α. Όλα αυτά θα έχετε την δυνατότητα να τα απολαύσετε με €35/ βραδιά.

Πληροφορίες
Μέτσοβο, τηλ. 26560 41217, www.hotelbitouni.com

Villa Anthemia, Νάουσα, €40

Ο Γιάννης και η Ελισάβετ έχουν δημιουργήσει ένα cozy ξενοδοχείο λίγο πιο έξω από το κέντρο της Νάουσας (4,5 χλμ.) και σας υποδέχονται στα αυτόνομα σπιτάκια τους για να σας εντάξουν στη ζεστή οικογένειά τους. Μέσα σε ένα αγρόκτημα με διάσπαρτα bungalows και καταπράσινους κήπους, απολαύστε την απλόχερη φιλοξενία των ιδιοκτητών του Villa Anthemia και χαλαρώστε με την οικογένεια ή τους φίλους σας στο ήσυχο και φιλόξενο περιβάλλον του. Το πρωινό σερβίρεται σε μπουφέ και είναι σπιτικό. Για το τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου, μάλιστα, διατίθεται ειδική προσφορά με €40/ βραδιά με ελάχιστο διανυκτερεύσεων από 2 νύχτες.

Πληροφορίες
Νάουσα, τηλ. 23320 43480, www.villaanthemia.gr

Ερωδιός, Λίμνη Κερκίνη, €40

Με εκπληκτική θέα στη Λίμνη Κερκίνη το ξενοδοχείο Ερωδιός στο χωριό Λιθότοπος Σερρών, προσφέρει ξέγνοιαστες διακοπές στους επισκέπτες του μέσα σε ένα πλούσιο, φυσικό περιβάλλον. Αμφιθεατρικά χτισμένο πάνω σε λόφους απλώνεται σε μια έκταση 22 στρεμμάτων και διαθέτει 23 δωμάτια με σύγχρονες ανέσεις που αφήσουν τους πάντες ευχαριστημένους. Η διαμονή σας σε κάποιο από τα δίκλινα δωμάτιά του για το τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου, θα σας κοστίσει €40/ βραδιά.

Πληροφορίες
Λίμνη Κερκίνη, Λιθότοπος, Σέρρες, τηλ. 23250 28070, www.hotel-erodios.gr

Διαμέρισμα στη Θεσσαλονίκη, €41

Στην καρδιά της Θεσσαλονίκης και σε κοντινή απόσταση από τους πολυσύχναστους εμπορικούς δρόμους, την παραλιακή λεωφόρο Νίκης και τα καθιερωμένα στέκια της πόλης για καφέ και φαγητό θα βρείτε αυτό το οικονομικό διαμέρισμα για το σύντομο break στη Νύμφη του Θερμαϊκού. Η πλήρης αυτονομία, οι σύγχρονες ανέσεις και η μοντέρνα αισθητική του θα σας κάνουν να νιώσετε σαν το σπίτι σας. Και όλα αυτά μόνο με €41/ βραδιά (συμπεριλαμβανομένης και της καθαριότητας).

Πληροφορίες
Airbnb

Ξενώνας Κατσαρός, Λίμνη Πλαστήρα, €45

Η Λίμνη Πλαστήρα αποτελεί πάντα ιδανική επιλογή για μικρές αναζωογονητικές εξορμήσεις, πόσο μάλλον τώρα που σας δίνεται η δυνατότητα να ξεφύγετε από το κλεινόν άστυ για τριημεράκι. Εκεί θα βρείτε τον Ξενώνα Κατσαρό, έναν παραδοσιακό ξενώνα περιτριγυρισμένο από την καταπράσινη φύση της περιοχής με βασικά χαρακτηριστικά του την πέτρα, το ξύλο και τα παραδοσιακά έπιπλα. Όποιο δωμάτιο και να επιλέξετε θα απολαύσετε πανοραμική θέα στη λίμνη ή τα γύρω βουνά. Το πρωινό αποτελείται από παραδοσιακές πίτες και σπιτικά εδέσματα. Διαθέτει, επίσης, ιδιωτικό χώρο στάθμευσης. Η τιμή του δίκλινου ανά βραδιά ανέρχεται στα €45.

Πληροφορίες
Νεοχώρι, τηλ. 24410 93195, www.katsaros-suites.gr

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο www.greekguide.com