Μαγευτικές διακοπές στις εντυπωσιακές βίλες του Naxian Resort στη Νάξο

Μαγευτικές διακοπές στις εντυπωσιακές βίλες του Naxian Resort στη Νάξο

Καλώς ήρθατε σε ένα πανέμορφο σημείο του Αιγαίου με όλες τις ανέσεις και με προσιτές τιμές

Στιγμές χαλάρωσης και πολυτέλειας, σε ένα πανέμορφο νησί. Καλώς ήρθατε στη Νάξο και στο ξεχωριστό Naxian Resort που σάς προσφέρει διακοπές για όλη την οικογένεια, σε προσιτές τιμές και πολλές ανέσεις.

Η Νάξος είναι ένα από τα ομορφότερα νησιά της Ελλάδας και των Κυκλάδων αλλά και ένα από τα πιο εντυπωσιακά, καθώς συνδυάζει πλούσιο σε εναλλαγές τοπίο, ιστορία, αξιοθέατα, και εντυπωσιακές παραλίες.

Οι απέραντες χρυσαφένιες αμμουδιές, τα γαλαζοπράσινα νερά και η άγρια ομορφιά της καλύπτουν τα γούστα και των πιο απαιτητικών: απομονωμένες, κοσμικές, ήσυχες, κοσμοπολίτικες, οι παραλίες της Νάξου υπόσχονται να σας αποζημιώσουν για την επιλογή σας να ταξιδέψετε στο κυκλαδίτικο νησί.

Στο νότιο-δυτική ακτή της Νάξου, στο Πυργάκι, μόλις 100 μέτρα μακριά από τη θάλασσα, δεσπόζει ένα συγκρότημα από 26 ανεξάρτητες βίλες, πέντε από τις οποίες είναι έτοιμες να σας υποδεχτούν για μία άνετη και ευχάριστη διαμονή.

Η παραλία Πυργάκι είναι μία από τις πιο όμορφες αμμώδεις παραλίες της Νάξου που αντανακλούν την ηρεμία και τη γαλήνη του νησιού. Η μοναδικής ομορφιάς παραλία έχει ομπρέλες και ξαπλώστρες για τους τουρίστες, ενώ θα βρείτε και δύο παραδοσιακές ταβέρνες για να απολαύσετε ελληνική κουζίνα, καφέδες, ποτά και σνακ. Είναι ένα ωραίο μέρος για windsurfing. Τα ρηχά νερά είναι ένα μεγάλο πλεονέκτημα για τα παιδιά ενώ το κεδρόδασος και οι αμμόλοφοι δημιουργούν ένα ασυνήθιστο τοπίο.

Η πανοραμική θέα της θάλασσας, το μαγευτικό κυκλαδίτικο φυσικό τοπίο, η «χρυσή» άμμος και η ηρεμία της περιοχής είναι ιδανικές συνθήκες για ευχάριστες καλοκαιρινές διακοπές.

Εκεί δεσπόζει το -παραδοσιακά χτισμένο- Naxian Resort στην παραλία Πυργάκι. Πρόκειται για βίλες υψηλής ποιότητας που συνδυάζουν όλες τις σύγχρονες ανέσεις.

Όλες οι βίλες διαθέτουν πανοραμική θέα στο Αιγαίο και θέα στον ιδιωτικό δρόμο ανάμεσα στην παραλία και στον επαρχιακό δρόμο που συνδέει το Πυργάκι με την Χώρα. Κάθε τριώροφη βίλα συνδυάζει αρμονικά την απλότητα της αιγαιοπελαγίτικης αρχιτεκτονικής με τη σύγχρονη αντίληψη για ευρύχωρους και λειτουργικούς χώρους.

Και οι πέντε βίλες αποτελούνται από τρία υπνοδωμάτια, τρία μπάνια και πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα και μπορούν να φιλοξενήσουν από 7-10 άτομα. Στον περιβάλλοντα χώρο κάθε βίλας υπάρχουν ομπρέλες και ξαπλώστρες ενώ σε δύο βίλες υπάρχει ιδιωτική πισίνα.

Χτισμένο σε ιδανικό σημείο, μπορεί εύκολα κανείς να εξυπηρετηθεί από το πλήρες εξοπλισμένο μίνι μάρκετ που υπάρχει σε κοντινό σημείο, ενώ μπορεί να απολαύσει τον καφέ του στο πρόσφατα ανακαινισμένο καφέ-εστιατόριο αλλά και να γευτεί εξαιρετικά νόστιμο ελληνικό φαγητό στις δύο παραδοσιακές ταβέρνες. Και όλα αυτά σε ένα οικονομικό πακέτο!

  • Γνωρίστε το Naxian Resort μέσα από το σάιτ του.
  • Για κρατήσεις εδώ.

Δείτε τις φωτογραφίες του Naxian Resort