Διάκριση ελληνικού ξενοδοχείου που κρέμεται από βράχο

Δείτε τη λίστα του διεθνούς φήμης αμερικάνικου ταξιδιωτικού περιοδικού

Το διεθνούς φήμης αμερικάνικο περιοδικό ταξιδιού Conde Nast Traveler δημοσίευσε το top 10 των πιο εντυπωσιακών ξενοδοχείων που κόβουν την ανάσα "σκαρφαλωμένα" στην άκρη επιβλητικών βράχων και ανάμεσά τους ανέδειξε και ένα ελληνικό.

Με ονειρικές πισίνες υπερχείλισης, ανεμπόδιστη θέα που μαγεύει και τον πιο ρεαλιστή, έντονη την αίσθηση της απομόνωσης και της πολυτέλειας, τα ξενοδοχεία που συμπεριλήφθηκαν στη λίστα έχουν ακόμη ένα κοινό: βρίσκονται στο... χείλος του γκρεμού και αποτελούν δέλεαρ για όσους είναι φανατικοί λάτρεις της αδρεναλίνης.

To εντυπωσιακό Monastero Santa Rosa στο χείλος του γκρεμού στην ακτή Αμάλφι στην Ιταλία

Από την Καλιφόρνια μέχρι το Ομάν και από την Ιρλανδία μέχρι το Κέιπ Τάουν, τα resorts που ακολουθούν χαρακτηρίζονται για την πολυτέλεια και τη χλιδή που τα διακρίνει, δύο στοιχεία που γίνονται άκρως αντιληπτά από τις φωτογραφίες τους και μόνο.

Πρώτο στη λίστα του αμερικάνικου περιοδικού, λοιπόν, βρίσκεται το Monastero Santa Rosa στην ακτή Αμάλφι στην Ιταλία, δεύτερο το Cliff House Hotel στο χωριό Ardmore στην Ιρλανδία, ενώ την πρώτη τριάδα "κλείνει" το Post Ranch Inn στην Καλιφόρνια.

Το Post Ranch Inn στην Καλιφόρνια την ώρα του ηλιοβασιλέματος

Στην τέταρτη θέση της λίστας βρίσκεται ένα ελληνικό boutique ξενοδοχείο, το οποίο ξεχωρίζει για την απαράμιλλη θέα, την χαρακτηριστική αρχιτεκτονική, τις 38 stylish σουίτες και βίλες χτισμένες στην πιο διάσημη πλαγιά του νησιού όπου και εντοπίζεται και την εναρμόνιση της ανεπιτήδευτης και διακριτικής πολυτέλειας με τον περιβάλλοντα χώρα, σε ένα από τα πιο όμορφα και ονειρικά σκηνικά της χώρας.