Οι 5 πιο εντυπωσιακές πισίνες υπερχείλισης των ελληνικών νησιών

Ατενίζοντας τη θάλασσα δημιουργούν την εντύπωση ότι αποτελούν συνέχειά της

Με καταγάλανα και ήρεμα νερά και πάντα με εκπληκτική θέα στη θάλασσα, οι πισίνες υπερχείλισης που ακολουθούν θα μπορούσαμε να πούμε ότι αποτελούν και αφορμή για να επισκεφτεί κάποιος τα ξενοδοχεία όπου ανήκουν.

Εμείς, ωστόσο, τις επιλέξαμε για να κάνουμε έστω και μια νοητή βουτιά στα «σωθικά» τους και να καλωσορίσουμε το καλοκαίρι με τον καλύτερο τρόπο. Οι εικόνες που ακολουθούν πραγματικά θα σας μαγέψουν.

Bill & Coo Suites and Lounge, Μύκονος

billcoo_edited

Πάνω στην παραλία της Μεγάλης Άμμου, δίπλα ακριβώς από τη Χώρα, θα βρείτε ένα από τα πιο κοσμοπολίτικα design ξενοδοχεία της Μυκόνου, το 4* Bill & Coo Suites and Lounge. Το γεγονός ότι ανήκει στην αλυσίδα οικογενειακών ξενοδοχείων Smith & Family και είναι μέλος των Small Luxury Hotels of the World αποτελεί εγγύηση για ονειρεμένη διαμονή.

Οι 24 υπέροχα διακοσμημένες και άκρως πολυτελείς σουίτες του (deluxe, honeymoon, superior, executive, Bill & Coo) έχουν «αιχμαλωτίσει» και σας προσφέρουν τη μοναδική αύρα των Κυκλάδων, μέσα από τις μοντέρνες παροχές τους και την ασυναγώνιστη θέα στο Αιγαίο Πέλαγος.

Το ιδανικό σημείο για να απολαύσετε εξωτικά cocktails υπό τους ήχους chill out μουσικής είναι το Lounge Bar που βρίσκεται δίπλα από την πισίνα υπερχείλισης. Η καλύτερη ώρα είναι βέβαια αυτή του ηλιοβασιλέματος, κατά την οποία η ατμόσφαιρα γίνεται παραδεισένια με το ατελείωτο παιχνίδισμα των χρωμάτων πάνω στην επιφάνεια του νερού και στον πεντακάθαρο ουράνιο θόλο. Περισσότερα για το Bill & Coo Suites and Lounge

Katikies, Σαντορίνη

katikies_2_edited

Στα απόκρημνα βράχια της γραφικής Οίας, 300 μέτρα πάνω από την επιφάνεια της θάλασσας, ορθώνεται το πολυτελές 5* Katikies The Hotel. Με το κυκλαδίτικο λευκό να κυριαρχεί παντού, το μέλος των The Leading Hotels of the World είναι απόλυτα εναρμονισμένο με την αρχιτεκτονική παράδοση του νησιού, ενώ προσφέρει κορυφαίες υπηρεσίες σε ένα απόλυτα ρομαντικό περιβάλλον.

Ένα από τα μεγαλύτερα ατού του ξενοδοχείου είναι οι τρεις πισίνες υπερχείλισης, οι οποίες θα σας δώσουν την αίσθηση ότι αιωρείστε πάνω από τα βράχια της καλντέρας, καθώς κολυμπάτε στα κρυστάλλινα νερά τους. Ενημερωθείτε για το ξενοδοχείο Katikies

Daios Cove Luxury Resort & Villas, Κρήτη

daioscove_2_edited

Σε κοντινή απόσταση από την πόλη του Αγίου Νικολάου στην Κρήτη, στην περιοχή Βαθύ, το 5* πολυτελές resort Daios Cove υπόσχεται διαμονή υψηλών προδιαγραφών. Σε ένα πανέμορφο φυσικό περιβάλλον και με αρχιτεκτονική που συνάδει πλήρως μαζί του, απλώνεται σε έναν ιδιωτικό προστατευμένο όρμο και ξεχωρίζει για την minimal φιλοσοφία και τον εντυπωσιακό σχεδιασμό του.

Ανάμεσα στα σημεία αναφοράς του, φυσικά, η κεντρική πισίνα με το θαλασσινό νερό που αγναντεύει τα νερά της θάλασσας, δίνοντας σας την εντύπωση ότι αποτελεί φυσική προέκτασή της.

Πληροφορίες
Βάθυ, Κρήτη
τηλ. 28412 00488
www.daioscovecrete.com

Facebook page