Ποια ξενοδοχεία θα ανοίξουν το 2016 στην Αθήνα;

Αέρας ανανέωσης στο κέντρο της πόλης με ξενοδοχειακές αφίξεις υψηλών προδιαγραφών

Το κέντρο της Αθήνας, τουλάχιστον για τους επισκέπτες της πόλης, πάντα αποτελεί ιδανική επιλογή για τη διαμονή τους, τόσο για εκείνους που την επιλέγουν για ταξίδια αναψυχής, όσο και για εκείνους που βρίσκονται σε αυτή για επαγγελματικούς λόγους. Αυτό σκέφτηκαν και τέσσερις κορυφαίες αλυσίδες ξενοδοχείων στον ελλαδικό χώρο και επέλεξαν το κέντρο της πόλης –τα περισσότερα από αυτά μάλιστα συγκεντρώνονται επί της Μητροπόλεως– για τη δημιουργία του επόμενου «κρίκου» της αλυσίδας τους. Ανεβάζοντας τον πήχη ακόμη πιο ψηλά στον ξενοδοχειακό τομέα, διακρίνονται για τις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες και παροχές, που σχεδιάστηκαν με βάση τις ανάγκες και τις επιθυμίες του σύγχρονου ταξιδιώτη.

Γράφει η Ελπίδα Πιτάκη

 

  • Athens Tiffany Hotel

Στο κτήριο όπου στεγαζόταν το πρώην Athens Fashion Hotel πάνω ακριβώς στην Πλατεία Ομόνοιας, από τα τέλη Απριλίου και έπειτα θα φιλοξενείται το Athens Tiffany Hotel. Πρόκειται για ένα 4* business city hotel που δημιουργήθηκε με σκοπό να εξυπηρετήσει στο έπακρο τις ανάγκες του σύγχρονου ταξιδιώτη. Η ριζική ανακαίνισή του ακολουθεί τις λιτές σχεδιαστικές γραμμές τόσο στους κοινόχρηστους, όσο και στους προσωπικούς χώρους, ενώ στο δυναμικό του συγκαταλέγονται 99 δωμάτια και 12 σουίτες, τρία μπαρ, ένα a la carte εστιατόριο, δύο event halls. Σημειώστε ότι στο Athens Tiffany Hotel ιδιαίτερη έμφαση έχει δοθεί και στην τεχνολογία, κάτι που γίνεται άμεσα αντιληπτό μέσα από τις παροχές και υπηρεσίες του όπως smart τηλεοράσεις 40 ιντσών, μηχανές καφέ Nespresso, wi- fi μέσω οπτικών ινών, δωρεάν υπηρεσίες business center, laptop κ.α.

Info

Πειραιώς 2, Αθήνα, τηλ. 210 5233340, facebook page

  • Electra Metropolis

Στο κέντρο της Αθήνας και αυτό, επίσης επί της Μητροπόλεως και πιο συγκεκριμένα στο κτήριο όπου για μεγάλο χρονικό διάστημα στεγαζόταν το Υπουργείο Παιδείας, το καλοκαίρι του 2016 αναμένεται το opening του Electra Metropolis, του πολυτελούς ξενοδοχείου του ομίλου Electra Hotels, ο οποίος μέχρι σήμερα μετρά τέσσερα ξενοδοχεία σε όλη την Ελλάδα –δύο στην Αθήνα (Electra Palace Hotel, Electra Athens), ένα στη Θεσσαλονίκη (Electra Palace Thessaloniki) και ένα στη Ρόδο (Electra Palace Rhodes). Σύμφωνα με πληροφορίες το νέο μέλος της «οικογένειας» Electra Hotels θα αντανακλά και αυτό με τη σειρά του τη φιλοσοφία της αλυσίδας ξενοδοχείων, βάζοντας ως προτεραιότητα την παροχή υπηρεσιών υψηλών standards προς τους πελάτες του. Το ξενοδοχείο θα αποτελείται από 223 δωμάτια και θα πληροί όλες τις προδιαγραφές για μια απολαυστική διαμονή. (http://electrahotels.gr)